divendres, 16 de novembre del 2012

Olga Mankó acaba 2a a la Marató del Montseny

El cap de setmana passat es va disputar la segona edició de la Marató del Montseny a Sant Esteve de Palautordera, la que diuen una de les maratons més maques de Catalunya i on van prendre part més de 400 corredors on estaven presents els colors Matxacuca amb el Francesc Solé i l'Olga Mankó. La cursa constava de 42km i 2700m positius amb els punts colminants del Montseny, el Matagalls, les Agudes i el Turó de l'Home.
La cursa va estar protagonitzada pel trio Marc Carós, Jaume Folguera i Toni Roldan que van marxar junts gran part de la cursa fins que Marc Carós millor baixador que els seus acompanyants va poder marxar en solitari en llarg descens del Turó de l'Home fins a meta i alçar-se amb la victòria establint un nou rècord amb 4h15'27". Segon va ser Jaume Folguera a 4'12" i tercer Toni Roldan a 5'12". Frances Solé posava el punt i final a la seva fantàstica temporada plena de grans resultats. Va finalitzar a la 13a posició amb un temps de 4h47'33".
En categoria femenina Sofia Garcia es va alçar amb la victòria per davant d'una de les màximes favorites a la victòria final, la Matxacuca Olga Mankó que es va haver de conformar amb la segona posició. Sofia Garcia es va imposar amb un temps de 5h30'. Segona posició per Olga Mankó amb un temps de 5h51'50", va completar el podi Cristina Gonzalez amb 6h29'43".
Marató del Montseny 2012 from OCISPORT Outdoor Experiences on Vimeo.