divendres, 26 d’octubre del 2012

El 8 de desembre torna la Marató de l'Ardenya

La tercera edició de la Marató de Muntanya de l'Ardenya comença a escalfar motors i de moment ja té data assignada. Es disputarà el proper dissabte 8 de Desembre a Santa Cristina d'Aro i es té la intenció de consolidar-la com una prova de referència en el calendari hivernal de curses de muntanya.

La gran novetat de la present edició es troba en una nova distància: la Marató i Mitja (63 Km). Es tractarà d'un recorregut coincident en bona part amb la Marató, però que s'allargarà fins el mar, on els valents que hi participin podran trepitjar la sorra de dues de les nostres cales més boniques. En definitiva, serà un traçat molt dur i exigent, pensat perquè els més agosarats no parin de pujar i baixar com bojos.

Pel que fa a la resta de recorreguts, no s'introdueixen canvis respecte a la passada edició. Així doncs, es mantindran els mateixos tres circuits de l'any passat: la Marató de Muntanya (42 Km), la Mitja Marató de Muntanya (21 Km) i la Marxa Popular (10 Km). Tot i això, per aquells que hi participin per primera vegada, s'ha de dir que es tracta d'un recorregut ple d'història, amb racons de singular bellesa i natura al 100%.


També volem remarcar la col·laboració que enguany la Marató de l'Ardenya farà amb la Marató de TV3. Per cada participant de la nostra cursa, es donarà 1€ per aquesta causa solidària. D'aquesta manera, pretenem aportar el nostre granet de sorra en la cursa per a la cura de malalties.



Les inscripcions es poden tramitar des de l'1 d'Octubre i fins el proper 5 de Desembre. Es podran realitzar de forma on-line a través de la pàgina web. Degut a l'èxit de participació de la passada edició, enguany s'amplia fins a 800 el nombre de places disponibles per al conjunt de les quatres competicions. De totes maneres, recomanem a totes aquelles persones que tinguin una clara intenció de venir, que s'inscriguin el més aviat possible i així evitin quedar-se sense plaça. Tota la informació a:

MARATÓ DE l'ARDENYA


Actualitat esportiva

- Ja s'ha fet pública la classificació provisional de la Copa Catalana després de la disputa de la cursa de Tivissa a on l'AE Matxacuca va aconseguir la victòria en l'apartat d'equips. D'aquesta manera es consolida a la segona posició de la general darrera dels Mountain Runners del Berguedà. CLASSIFICACIÓ

De la cursa de Tivissa, en Ramon ens ha fet arribar els vídeos que va fer en diferents punts de la cursa on podreu gaudir del recorregut d'aquesta dura i tècnica prova de la Copa Catalana.