dimecres, 3 d’octubre del 2012

Maria Garcia acaba 3a a la Cursa de la Marrana

El diumenge dia 30 de setembre es va disputar la I Cursa de la Marrana a Vallter. Per a qui no hagi estat mai en aquesta zona del Pirineu de Girona, el nom li ve del Coll de la Marrana, pas obligatori per anar de Vallter a Núria i que separa el naixement del riu Ter a una banda i el naixement del riu Freser a l'altre.

Les dures condicions climatològiques també van marcar la cursa que constava de 21km i 1300m positius de desnivell però degut al mal temps l'organització es va veure obligada a retallar el recorregut. En aquesta prova també teniem representació Matxacuca de la mà de la Maria Garcia.
En categoria masculina la victòria va ser per a Michael Rabat, que va dominar la cursa des del començament i es va imposar  amb un temps de 1h47'32. En segona posició Marc Carós amb un temps de 1h48'42 i va completar el podi Albert Comez amb 1h54'49".

En categoria femenina la victòria va ser per a Alba Segura que no va tenir rival i es va imposar amb un temps  de 2h19'37". En segona posició Marta Planella, que va fer una cursa de menys a més i va remontar posicions per acabar amb un temps de 2h34'43". I va tancar el podi la corredora del Matxacuca Maria Garcia, que va veure com la superava la Marta cap al km 6 i es va haver de conformar amb la tercera posició final amb un temps de 2h40'.

RESULTATS

Breus

Pujada al Montsià.- A Alcanar es va disputar una nova edició d'aquesta cursa puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya. Victòria per Ahmed El Qayed i Ragna Debats. RESULTATS. Crònica FEEC

Etna Skyrace.- Última prova de la MRIC. Victòria per a Ionut Zinca que a més aconsegueix la victòria en del campionat i Emmanuella Brizio va aconseguir la victòria en categoria femenina però la victòria final del campionat és per a Cecilia Mora. RESULTATS. GALERIA FOTOGRÀFICA

II Vertical Aran 2012.- Mapa i Perfil. El pròxim diumenge dia 7 d'octubre es disputa la segona edició de la Vertical Aran que comptarà a la línea de sortida corredors de la talla d'Oihana Kortazar i Agustí Roc, a més de Pere Aurell, Òscar Carrasco, Francesc Solé i Eli Bertran entre d'altres. El recorregut consta de 5km i 1200m positius de desnivell. La sortida serà davant de les oficines d'Airasmi, darrera l'església i arribada al cim del Montcorbison a 2160m d'alçada. Inscripcions a Airasmi. Més informació: http://www.facebook.com/events/370932749643919/