dimarts, 28 de juny del 2011

Breus del cap de setmana

Aquest cap de setmana hem tingut representació Matxacuca a la II Puja i Baixa de Begur. Es tracta d'una marxa popular per a caminadors però també d'una cursa de muntanya per als més valents que s'atreveixen a fer corrent els 13 km per les cales de Begur. Doncs bé en Dani de Campo,en Xavi Gaitx i en Joan Pi van ser els intrepids que van desafiar les altes temperatures. Els nostres corredors ens han descrit el recorregut:
"La cursa transcórrer pel camí del Gr que passa per les cales de Sa Tuna i Sa Riera principalment desprès el Camí de l'aigua , que s’ha obert recentment i tot pujada fins arribar a Begur, es fa interminable perque ens hi espera la pujada al Castell ( aquest any l’han feta per un corriol i la baixada per la zona asfaltada. Un bon ‘’entreno’’ i baixo de la 1.30h en Xavi arriba poc desprès content amb 1h39' i amb temps de fer uns vídeos de la cursa ." De moment no hi ha classificació penjada enlloc però us deixem amb l'enllaç de l'organitzador:   http://www.perdutsbegur.cat/

Skyrace Travessa de Canillo.- Aquest cap de setmana es va disputar a Andorra la XXIV Travessa de Canillo puntuable per a les Skyrunning World Series Trials 2011. Degut a la proximitat va haver una àmplia representació catalana. La victòria va ser per al subcampió d'Europa Luis Alberto Hernando amb 2h34'48" i que està en un moment de forma molt bó per afrontar el pròxim cap de setmana el Campionat d'Espanya. En segona posició Pere Aurell a 2' i tercera posició per a Just Sociats a 2'38" i en quarta posició Xavi Espiña. En dones victòria per a Laura Vila, seguida de Laia Andreu i de Núria Picas. RESULTATS

I el pròxim cap de setmana es disputa el Campionat d'Espanya de curses de muntanya a Vilaller, marató de muntanya amb 3000m de desnivell positiu i que l'any vinent serà el recorregut de l'Skyrace dels SKYGAMES 2012 que es dispuran a la Vall de Boí. La pròxima setmana us informarem  del transcurs de la cursa.
I per finalitzar no podem passar per alt el fantàstic resultat aconseguit en BTT pel corredor de l'Escala Marc Trayter al Mundial de Btt modalitat Marató disputat el cap de setmana passat a la localitat italiana de Montello i on va acabar a la 10a posició. RESULTATS