dimarts, 21 de juny del 2011

Roberto Sancho guanya la VII Pujada al Far de Sant Sebastià

El passat diumenge dia 19 de juny es va disputar la VII Pujada al Far de Sant Sebastià a Llafranc, la cursa organitzada pel C.A. Palafrugell i on vam tenir representació de l'equip Matxacuca amb en Roberto Sancho, en Dani de Campo i en Jordi Palet. La cursa no va poder anar millor per al nostre equip ja que en Roberto es va endur la victòria final. Us deixem amb la crònica en primera persona de'n Roberto Sancho:
"La sortida a ritme mig alt, des del principi tira del grup el marroquí del cat Palafrugell, Abdessamad Essalmi, però ràpidament jo, en Dani Bordallo i a curta distància Albert Cuadros i un altre corredor formem un grup que ens destaquem de la resta. No és fins al km 5 que el marroquí sembla que perd una mica de xispa i passo a l'atac amb l'ajuda del Dani i aconseguim distanciar-nos uns metres del marroquí, arribant a la baixada de Calella, apretem tots dos i abans de fer el tram final de la cursa de 3 km de pujada en Dani Bordalló apreta a una forta pujada i acabem de marxar definitivament fins al final a on les posicions quedem com estan. Finalment l'Albert Cuadros arriba a estar molt a prop uns 500 m abans de l'arribada però la forta pujada abans d'arribar a meta apretem per salvar les posicions. A destacar la gran cursa cojuntament amb el Dani Bordallo que si hagués apretat al final hauría estat un final molt disputat......i ves a saber el que hauría passat, però que jo tenía metxa per aguantar un parell d'atacs ( era el meu día )".
Guanyador absolut en Roberto Sancho amb 41'28" i també en Jordi Palet i en Dani de Campo van fer una gran cursa i estan a un nivell superior que al de l'any passat, és la seva segona temporada i la experiència és un grau. En Dani va finalitzar a la 39a posició i en Jordi Palet a la 71a. També havien dos matxacuques més en David Bayes que va acabar a la 30a posició i en David Poyana a la 93.  Resultats

Un altra cursa que es disputava aquest cap de setmana a les comarques gironines, era la 37a edició de la Pujada a la Salut a St. Feliu de Pallerols. Tot un clàssic dintre del calendari gironí, es tracta d'una cronoescalada de 3km aproximadament desde St.Feliu de Pallerols al Santuari de la Salut. Us deixem amb la crònica de l'organitzador, el Club Atletisme Pescallunes:
320 atletes varen participar en aquesta 37ena edició de la Pujada a la Salut. Un molt bon matí, va acompanyar als atletes, que van trobar uns condicions idònies per fer el recorregut. Això va fer que més de 50 atletes baixessin de 30 minuts en completar la Pujada.
El guanyador absolut en completar els 552 metres de desnivell va ser l’Aleix Domènech Guix, de 16 anys, amb un temps de 23’ 19’’. En fèmines, va repetir victòria la guanyadora de l’any passat, la Rosario Ruiz, amb un temps de 28’ 46’’. El primers locals varen ser en Jordi Vidal amb un temps de 25’ 45’’ i la Quima Casas amb 35’ 48’’. Podeu veure les classificacions d’aquesta edició a:

I aquest cap de setmana es va disputar  la segona prova de la Copa d'Espanya de curses de muntanya amb la Artenara Trail. La victòria en categoria masculina va ser per a Luis A. Hernando que venia de proclamar-se subcampió d'Europa la setmana anterior a Itàlia. I en dones victòria per a Oihana Kortazar. Destaquem la cinquena posició aconseguida per la catalana Ragna Debats i la desena de Lola Brusau. Teniu tota la informació de la cursa a:  Artenara Trail 2011