diumenge, 1 de maig del 2011

Presentació oficial de l'equip de Curses de Muntanya

Com ja us vam informar el divendres passat, el dissabte dia 30 es va fer la presentació oficial de l'equip de curses de muntanya per a la temporada 2011. Per a aquest any tenim noves incorporacions, es tracta de la Isabel Bielsa, en Joan Pi i la Fina Pulgarín i en Xavier Gaitx. D'aquesta manera els components per a aquesta temporada seran:




Dani Cazalla       Roberto Sancho     Òscar Carrasco     Josep Labrador        Jordi Palet        Joan Pi
Xavier Gaitx       Joan Perucha          Ainara Larrea        Isabel Bielsa          Fina Pulgarin     Paloma Lobera
Faustí Puig         Salvador Ribot        Ana Garcia de Marina ( Fisio )
Quico Amador ( Director Equip )

Els patrocinadors per aquesta nova temporada, si no hi ha cap incorporació d'última hora, seran LURBEL, ARESTA, AGLOMERATS GIRONA, LUQUE, PERRUQUERIES FAUSTÍ, ASSOCIACIÓ CATALANA DE FIBROMIALGIA I AJUNTAMENT DE STA.CRISTINA D'ARO.

Els objectius per aquesta nova temporada serà intentar fer un bon paper a la Copa Catalana i estar al podi final de la classificació per equips. A nivell individual estar el més endavant possible a la Copa i fer presència i lluir els nostres colors i els dels nostres patrocinadors en el nombre màxim de competicions que poguem i si aconseguim algun podi encara millor. També alguns components faran alguna Ultra Trail de cara a l'estiu vinent. Les noves incorporacions s'estrenen en el món de les curses de muntanya i serà una incògnita el seu rendiment però segur que ho faran molt bé. I aquest any no podrem comptar amb la campiona en categoria Senior de la Copa Catalana 2010 durant gran part de la temporada, la Paloma Lobera és baixa per maternitat.
El pròxim cap de setmana es donarà el tret de sortida a la Copa Catalana amb la disputa de la cursa de La Faida, el diumenge dia 8 al Pont de Suert. De les curses disputades durant el cap de setmana us informarem durant la setmana, on destaquem la segona prova del Circuit Català a Ripoll.

1 comentari:

Melcior ha dit...

Quines maquines! Us vull a tots en el TSE. www.trailse.com ;-)