dimarts, 24 de maig del 2011

III Cara Amón, Copa d'Espanya de curses verticals

Aquest diumenge passat es va donar el tret de sortida a Barruera a la Copa d'Espanya de curses verticals i al primer campionat català de curses verticals amb la disputa de la III Cara Amón. Prova que estarà inclosa dintre dels SKYGAMES 2012  que es celebrarà a la Vall de Boí el pròxim any.
350 inscrits per recórrer els 4.5 km de recorregut des de Barrurera fins al cim del pic les Roies de Cardet a 2450m d'alçada, amb un total de  1370m de desnivell positiu. I en aquesta prestigiosa prova prenien la sortida els Matxacuques  Josep Labrador, Isabel Bielsa i en Quico Amador.
El guanyador absolut de la cursa va ser per a Didier Zago de la selecció aragonesa amb un temps de 54'57" seguit de Christophe Bassons i Òscar Roig.  El nostre Matxacuca Josep Labrador tot i no estar encara al 100% físicament va realitzar molt bona cursa i va finalitzar el 9e de la categoria veterà amb un temps de 1h06'08". En Quico Amador va finalitzar a la 41a posició de la categoria master amb un temps de 01h45'.
En categoria femenina victòria per a la corredora vasca Oihana Kortazar amb un temps 01h03'44", segona posició per a Laura Orgué i tercera per a Monica Saez. La Matxacuca Isabel Bielsa va finalitzar a la 8a posició de la categoria veterà amb un temps de 1h29'54".  Aquí teniu els  Resultats 


Notícia KM vertical Barruera from OCISPORT Outdoor Experiences on Vimeo.