dimecres, 4 de maig del 2011

Podi de la selecció catalana a Sierra Elvira

El passat diumenge dia 1 de maig es va donar inici a la Copa d'Espanya de curses de muntanya. A la localitat de Atarfe, Granada, es disputava la V Cursa de Muntanya de Sierra Elvira de 28,6 km i 1800m de desnivell postius i on van prendre la sortida més de 300 participants. La selecció catalana es va desplaçar fins a Granada i Just Sociats va aconseguir la tercera posició final. La victòria va ser per a Ivan Ortiz de la Selecció Andalusa amb 02:27:30, segon Cristobal Adell del club Mur i Castell amb 02:31:03 i tercer Just Sociats amb 02:33:50. També va disputar la cursa formant part de la selecció catalana Josep Mª Pijoan que va finalitzar a la 25a posició a 18' del primer. Pel que a la classificació femenina victòria per a Oihana Kortazar de la selecció Vasca amb 02:55:49, segona Blanca Serrano de la Selecció Andalusa amb 03:00:31 i tercera Núria Domínguez amb del Running Team Lafuma amb 03:09:21.

Cursa Ternua Arratzu Urdaibai Mendi Lasterketa - Segona prova de la Mountain Running Internacional que es disputava a Arratzu, Viscaia. 30km i 2000 metres de denivell positiu.  La victòria masculina va ser per a Ionut Alin Zinka amb 02:34:56 i en dones per a Emanuella  Brizio amb un temps de  03:12:36. Entre els corredors catalans destaquem la 7a posició de Gabriel Crosas del Diedre a 13' i la 4a posició de Núria Picas del Diedre a 24'. També la FEEC va aconseguir podi en categoria Sub23, aconseguint la primera i segona posició amb Pere Rullan i Andreu Simon. Teniu més informació al següent enllaç:  http://www.arratzu-urdaibai.com/noticias.php?lang=3&id=24

Cursa Sant Amand, Ripoll.- Segona cita del Circuit Català de Curses de Muntanya i com ja és tradicional en aquesta cita, èxit de participació per recórrer els 24km. La victòria final va ser per Josep Cuadrat, seguit de Marc Carós i Aleix Fàbregues. En dones victòria per a Dolors Morcillo, seguida Marta Busquets, Belen Covelo i Olga Mankó. Més informació al següent enllaç: http://www.clubexcursionistaripoll.com/principal/curses/cursa2010/presentacio.htm

Lafuma Trail Series- La cursa de la Vall de Sóller a Mallorca era la cita espanyola i la tercera del nou campionat internacional que consta de 12 curses. Victòria per a l'actual Campió del Món, Tofol Castañer i per a Teresa Nimes. Teniu més informació de la cursa i del campionat a: