divendres, 25 de febrer del 2011

Kilian Jornet i Mireia Miró Campions del Món

Continuen el èxits dels corredors catalans als campionats del món d'esquí de muntanya. Ahir Kilian Jornet i Mireia Miró es van proclamar campions del món a la cursa reina, la cursa individual. És el primer cop que dos corredors de la mateixa nacionalitat aconsegueixen el títol a la vegada. La cursa masculina va estar molt apretada i els tres primers classificats van entrar en el mateix minut. 1h27'08" per a Kilian Jornet, a deu segons el francés Wilian Bon Mardion i tercer el també francès Yannick Buffet. En la cursa femenina Mireia Miró es va imposar amb claredat a la resta de participants amb un temps de 1h24'54", segona va ser la francesa Laetitia Roux amb un temps de 1h27'17" i tercera va ser la suïssa Nathalie Etzensperger amb un temps de 1h31'44". També va aconseguir medalla el corredor de Cassà de la Selva Marc Pinsach, actual Campió d'Espanya 2011, que va finalitzar la cursa a la 10a posició absoluta i tercer a la seva categoria. I el també català Marc Solà va finalitzar a la 16a posició.