dimarts, 22 de febrer de 2011

Notícies del cap de setmana

BTT .- Aquest cap de setmana es va disputar la penúltima prova de l'Open BMW de btt amb la disputa de la cursa de Canet d'Adri. Cursa molt ràpida tot i el fang que havia per les pluges dels dies anteriors. Va comptar amb una participació de luxe amb corredors com David Lozano, Umbert Almenara, Marc Trayter i corredors de la Catalunya Nord. Entre ells també estaven els nostres matxacuques, en Miquel Navarro, en Jordi Mont, en Joan Martí i l'Edgar Andres. Tots ells continuen la seva progressió i pel que respecta a la general absoluta van arribar amb el següent ordre: en Miquel Navarro a la 60a amb 1h44'43, en Jordi Mont a la 64a amb 1h46'11 i en Joan Martí a la 76a amb 1h49'33". L'Edgar participava a la marxa popular i va finalitzar amb un temps 1h57'11".
La victòria va ser per a David Lozano amb 1h19'21, seguit de Hugo Drechou i de Cameron Jette. En Marc Trayter va patir una punxada quan anava líder i finalment va entrar en 4a posició. En dones la victòria va ser per a la jove promesa Miranda Agustí seguida Adreanne Pichete i Rosa Riera.
Les classificacions i fotos a:

Atletisme.- Aquest cap de setmana es van disputar els campionats d'Espanya absoluts en pista coberta i em de destacar l'espectacular resultat del promesa Adel Mechal de l'Associació Atlètica Palamós. Si ja fa dues setmanes va ser el 4t en 3000m en el Campionat Estatal Promesa de pista coberta a Sevilla, doncs bé als absoluts disputats a València va finalitzar a la 6a posició als 1500m. Gran resultat davant de gent consolidada en l'atletisme nacional i l'Adel encara en categoria promesa té molt camí per endavant.

Esquí de Muntanya..-Durant aquests dies s'estan disputant els campionats del món d'esquí de muntanya amb una amplia representació catalana. Corredors que quan marxi la neu canviaran els esquís per unes sabatilles i continuaran guanyant títols a les curses de muntanya. De moment avui es disputava la Vertical Race i victòria per a Kilian Jornet i Mireia Miró. Tercera posició per a Gemma Arro i victòria també per a Marc Pinsach en categoria Espoir. Tenia tota la informació dels campionats al següent enllaç.