dimecres, 16 de febrer del 2011

Notícies del cap de setmana

Aquest cap de setmana passat es va disputar una nova prova del Open BMW de Btt, es tractava de la segona prova i es disputava  a Lladó. Campionat on tenim un quants matxacuques que l'estan disputant, com és el cas de Jordi Mont i en Joan Martí, que van disputar aquesta cursa i van finalitzar a la 73a i 77a posició respectivament i  continuen la seva preparació de cara a l'inici oficial de la temporada de btt a les comarques gironines que començarà amb la Copa Catalana de Banyoles el dia 13 de març i que comptarà amb la participació de corredors de la Copa del Món com l'Hermida o Abssalom i tota la florinata estatal. La temporada continuarà després amb el campionat gironí, el que era abans el Trofeu Caixa de Girona, que encara s'ha de publicar.
De la cursa de Lladó, la victòria va ser per a Marc Trayter en homes i en dones victòria per a Rosa Riera.Teniu les classificacions i fotos  a:  http://ccradikalbikes.blogspot.com/. Malauradament un company de fatigues de molts matxacuques, l'Edu Hernandez, va patir una caiguda i es va trencar la clavícula, desde d'aquí li donem ànims i que es recuperi aviat.

També aquest cap de setmana va finalitzar la Ukon Artic Ultra, prova de resistència per l'artic al Canadà on els participants han de ser totalment autosuficients per completar les diferents modaliats, ja sigui la marató, 100milles, 300milles o les 430 milles amb condicions ambientals extremes i temperatures màximes de -20 Cº. Doncs aquest any van prendre la sortida 14 participants a la localitat canadenca de Whitehorse a la modalitat de 300 milles, uns 480 km, i participaven sis espanyols. Només set participants van aconseguir finalitzar la prova, i el més important de tot, la victòria final ha estat per a Jorge Aubeso que  va completar el recorregut en 5 dies i 13 hores, es converteix en el primer espanyol que guanya aquesta prova. Us deixem l'enllàç perquè us feu una idea de que és la Ukon Artic Ultra. El nostre matxacuca més aventurer, en Salvador Ribot també va pendre la sortida en aquesta cursa l'any 2009 però no la va poder finalitzar.