dimecres, 11 d’abril del 2012

Trailwalker 2012

Menys d'un mes per la pròxima edició de la Intermon-Oxfam Trailwalker, marxa solidària que enguany discurrirà per terres gironines, concretament el recorregut de la Via Verda del Carrilet des d'Olot fins a Girona i on els equips inscrits hauran de recòrrer els 100km de distància en un temps màxim de 32 hores.
Els equips integrants han de ser de 4 corredors-marxaires i dues persones més d'assistència amb vehicle durant el recorregut. Tots els equips inscrits per poder prendre la sortida han d'aconseguir la quantitat de 1.500€ destinats a combatre la fam i la pobresa al món..

Vídeo presentació: http://youtu.be/3LNG6AWvCg4
Vídeo presentació: http://youtu.be/z6RBy6ahYlA

L'AE Matxacuca estarà present en aquesta marxa solidària amb l'equip Matxacuca Trepitjada Solidària amb el número d'equip 241. Els integrants seran:
- Paloma Lobera
- Jordi Costa
- Xavier Gaitx
- Ferran Ballesta
- Quico Amador (Assistència)
- David Gálvez ( Assistència)

De moment el nostre equip ja ha recaptat cap a 700 euros dels 1500 euros necessaris per participar, tota aquella persona o entitat que vulgui col·laborar amb aquesta marxa sol:lidària de la mà de Matxacuca Trepitjada Solidària pot fer un donatiu al següent enllaç:

 Amb aquesta finalitat l'AE Matxacuca ha organitzat aquest pròxim cap de setmana una sèrie d'activitats per recollir fons de cara a aquest gran esdeveniment, es farà una caminada popular, una sortida amb btt, el recorregut de la Guilla pels que vulguin córrer i un curs d'escalada. El dia serà el diumenge dia 15 d'abril davant del pavelló d'esports de Santa Cristina d'Aro. Caldrà portar tot el necessari per a la caminada i el trail running solidari, el donatiu per a totes les activitats serà de 3€.  Teniu més informació als diferents rètols que hem preparat per a cada activitat.



 




Notícies breus:

Aquest cap de setmana només hem tingut Matxacuques realitzant alguna prova esportiva a la Marxa del Cap de Creus amb els seus 87km, prova puntuable per a la Copa Catalana de Marxes de Resistència. Van participar la Tània Torné i en Miguel Martinez. La Tània no va poder finalitzar, va haver d'abandonar cap al kilòmetre 60 per molèsties en un genoll. Esperem que es recupera aviat. Crònica

- La Suada, Agullana.- La mitja marató La Suada, a Agullana, aquesta vila de l'Alt Empordà acollia la 7a edició d'aquesta cursa de 21km i 790m positius de desnivell.

- I Cursa Sotabranques.- Primera edició d'aquesta cursa disputada a Sant Feliu Saserra, a la comarca del Bages, amb un recorregut de 12.5m i 450m positius de desnivell. Va comptar amb molts corredors de la selecció catalana de curses de muntanya. La victòria masculina va ser per a Just Sociats amb un temps de 53'19" seguit de Josep Viñas i Josep Barrufet. En categoria femenina la victòria va ser per a Mònica Ardid amb 1h03'56" seguida de Núria Picas i de Laia Andreu. RESULTATS. WEB CURSA

I a nivell internacional destaquem la segona posició aconseguida pel segovià Luis Alonso Marcos a la Marató del Pol Nord. La victòria va ser per a Andrew Murray amb 4h17'08. RESULTATS