dimarts, 24 de gener del 2012

Sopar Cloenda de temporada

Aquest passat dissabte es va fer el sopar cloenda de la temporada 2011 de l'AE Matxacuca amb socis i  col·laboradors de les dues curses organitzades pel club, el Terra d'Indiketes i la Marató de l'Ardenya. Durant el sopar es va premiar als esportistes del club de les diferents seccions, curses de muntanya, ciclisme, escalada, muntanya,  pels seus resultats i competicions realitzades durant l'any. Un sopar de germanor de tots plegats que dona el tret de sortida de la nova temporada pels nostres esportistes.
També es va presentar el vídeo resum de la temporada 2011 de la secció de curses de muntanya i la presentació d'un campionat de curses pels socis del club i on es premiarà la regularitat durant tot l'any amb la disputa de curses de muntanya i que properament tindreu més informació.

Actualitat esportiva

La temporada de curses de muntanya es comença a moure a les comarques gironines, previ a la disputa de l'Open Tradeinn del mes de febrer, ja tenim proves en el calendari. Aquest cap de setmana es va disputar la 2a cursa de muntanya de l'Albera a Llançà,  21km i 900m de desnivell positiu, i la victòria va ser per Xavier Llamas en categoria masculina i en categoria femenina victòria per a Luisa Perales.

I en esquí de muntanya, aquest cap de setmana es va disputar a l'estació andorrana d'Ordino-Arcalís la primera cursa de la Copa del Món que a més era puntuable per la Copa d'Espanya. La victòria absoluta en categoria masculina va ser per a Kilian Jornet, seguit a molt pocs segons dels italians Matteo Eydallin i de Lorenzo Holzknecht. En categoria femenina victòria per a Laetitia Roux, segona posició per a Mireia Miró i tercera posició per a Gloriana Pellissier.
I el dissabte es va disputar la cursa vertical que també era puntuable per a la Copa Catalana de Curses Verticals, la victòria va ser per a Kilian Jornet i Laetitia Roux. Mireia Miró va finalitzar a la segona posició.