dimarts, 18 d’octubre del 2011

Breus del cap de setmana

Ja tenim guanyadors de la I Lliga de Cursa d'Ultraresistència, amb la disputa de la última prova, la Ultra Trail Serra de Montsant, es tanca aquesta primera edició. La cursa constava de 100.4 km i més de 4000m positius. La victòria final va ser per a Manel Amor del Diedre que es va imposar amb un temps de 10h43'26", segona posició per Juan José Oliva amb 11h14'18" i completant el podi José Vicente Benito amb 12h01'40". Amb aquesta victòria Manel Amor es proclama com a campió de la Lliga a falta de la confirmació oficial per part de federació. En categoria femenina victòria per a Leire Iraretagoyeva amb 10h43'26", segona posició per a Olga Mankó amb 14h08' i tercera posició Laia diez amb 14h16'. Tot i el bon resultat d'Olga Mankó, no ha tingut prou i s'haurà de conformar amb el subcampionat. La guanyadora de la I Lliga és Judith Casas a falta també de la confirmació oficial per part de la federació.
Paral:lelament a la UTSM es va disputar el Trail Serra de Montsant amb un recorregut de 26.5km i 1175m positius. La victòria en categoria masculina va ser per Albert Bernanl amb 2h24'48" i en categoria femenina va ser Laia Cuevas amb 2h48'54".  Tota la informació i resultats.

Participació de luxe aquest diumenge dia 16 a la III Volta a la Maria, cursa de muntanya d'Avià, amb corredors com Just Sociats, Agustí Roc, Gabriel Crosas, Dani Tristany, Joan Freixa entre d'altres. Victòria per a Just Sociats en la categoria absoluta amb un temps de 1:05:38, segon Gabriel Crosas 1:06:58 i tercer Rafael Parés amb un temps de 1:07:08. La Berguedana Alba Xandri torna a guanyar en la categoria absoluta femenina amb un temps de 1:26:05, Isabel Olivan segona classificada amb un temps de 1:27:23 i tercera classificada Sílvia Gomez amb un temps de 1:27:55. RESULTATS

I també aquest diumenge dia 16 es va disputar la IV Barraques de Vinya de Viladordis. La victòria final va ser per a Josep Barrufet amb un temps de 1h43'23 seguit de Jaume Folguera i Xavi Vidal. En categoria femenina  victòria per a Iolanda Garcia amb 2h13'35" seguida de Teresa Forn i de Olga Gasset. RESULTATS

Fe d'errates: a l'article del divendres passat vam informar que el la Copa d'Espanya finalitzava el diumenge dia 16 i la cursa es disputarà el proper dia 23 d'octubre, II KM Vertical Peñalara