dimarts, 12 de juliol del 2011

Josep Labrador fa podi a la cursa del Pedraforca

Aquest cap de setmana passada es va disputar una nova edició de la multitudinària cursa del Pedraforca a Saldes, corresponent a la tercera prova de la Copa Catalana. I el Matxacuca tornava a estat representat amb la participació gairebé al complert de tots els seus corredors, Dani Cazalla, Roberto Sancho, Josep Labrador, Oscar Carrasco, David Bayes, Dani de Campo, Jordi Palet, Ainara Larrea, Joan Pi, Fina Pulgarin i Quico Amador.
La cursa va ser ràpida i ja desde els primers kilòmetres es va fer la selecció de favorits amb un grup de cinc corredors que encapçalaven la cursa, per darrera un altre grup de cinc corredors encapçalat pels matxacuques Dani Cazalla, Roberto Sancho i Òscar Carrasco, a poca distància dels primers. La pujada cap al Coll de Verdet i sobretot la grimpada i desgrimpada fins al cim del Pedraforca va acabar de posar les coses al seu lloc, tot i que la victòria final no es va decidir fins als darrers metres de la cursa.
Pel que fa als nostres corredors destaquem la gran cursa que va fer en Josep Labrador, amb un inici molt conservador i acabant molt fort. Li té la mida agafada a aquesta cursa i la grimpada se li va donar molt bé i va remontar moltes posicions fins arribar el 28 de la cursa i la tercera posició de la categoria veterans. En Dani Cazalla, amb un descens espetacular com ens té acostumat, que li va servir per entrar a la 8a posició final. En Roberto Sancho va finalitzar a la 12a. L'Òscar Carrasco, que no se li dona gairebé aquesta cursa tant tècnica va finalitzar a la 31a posició. En David Bayes a la 101, en Dani de Campo el 127,  en Jordi Palet el 170, en Joan Pi el 220, en Quico el 231. I de la classificació femenina l'Ainara Larrea va ser la 13a i la Fina Pulgarin la 18a. Un bon resultat per part de l'AE Matxacuca que li farà consolidar-se a la segona posició de la classificació per equips del campionat.
La victòria absoluta va ser per a Gerard Españó que es va imposar per davant de Marc Carós i Joan Freixa. En dones victòria per a Marta Garcia, seguida de Rosa Valls i de Elizabeth Bertran. RESULTATS