dimarts, 19 de juliol del 2011

Breus del cap de setmana

Aquest cap de setmana es va disputar el campionat de Catalunya per equips amb la disputa de la cursa de l'Olla de Núria i que a més, era la quarta prova de la MNRIC. La cursa organitzada pel Centre Excursionista de Vic s'ha consolidat en poc temps dintre del panorama nacional i internacional de curses de muntanya i va comptar amb la presència dels millors corredors de l'especialitat i amb més de 300 participants en total.. I amb les inscripcions tancades pocs dies després de iniciar-se el periode d'inscripcions.
La victòria en dones va ser per a la campiona del món d'esquí de muntanya Mireia Miró i que aquest any s'estrenava en el món de les curses de muntanya de la mà de l'equip Salomon Santiveri Outdoor. La segona posició va ser per a Esther Hernandez i va completar el podi la també corredora del Salomon Santiveri Laura Orgué. El guanyador masculí va ser Ionut Zinca amb 2h15 seguit de campió i sotscampió d'Espanya 2011, Luis A. Hernado i Miguel Caballero. I el Diedre es va proclamar Campió de Catalunya 2011 i revalidava el títol. RESULTATS

UT Andorra.- I aquest cap de setmana passat també es va disputar la UT d'Andorra on els corredors podien escollir entre la Ronda dels cims de 170km, l'Ultra mític de 112km, la Ultra iniciàtic de 103km, el Trail de 35 i la cursa solidària de 10km. La victòria de la Ronda dels Cims en categoria individual va ser per a Miguel A. Heras amb 30h04' i en dones per a l'única fèmina en acabar la prova, Loreto Garcia. Pel que fa a la UT propiament dita la victòria va ser per Bruno Bareilles amb 20h34' seguit de Eric Ressencourt i Jaume Folguera. En dones victòria per a Emilie Lecompte amb 24h10' seguida de Teresa Forn i Karine Sanson. Teniu tota la informació al següent enllaç:  http://www.andorraultratrail.com/