divendres, 3 de juny del 2011

L'AE Matxacuca estrenarà equipació Lurbel a la Marató de Berga

Aquest diumenge dia 5 de juny es disputa la mítica Marató de Berga, la cursa més important i amb  més dificultat de la Copa Catalana 2011, amb 44km i 3000 m de desnivell positiu, tot un repte. I per aquesta ocasió tant especial i per a la resta de temporada, el col·laborador de l'equip, la marca valenciana de roba tècnica LURBEL, vestirà als nostres corredors amb els pantalons compressius de running SAFOR. D'aquesta manera els quatre corredors Matxacuca que disputaran la maratò, l'Òscar Carrasco, en Roberto Sancho, en Josep Labrador i en Dani Cazalla, faran l'estrena oficial de la nova equipació.
Des de principi de temporada Lurbel ja va vestir al nostre corredor Òscar Carrasco, col·laborador habitual de la marca, amb el model Safor que tant bon resultat i bones sensacions en cursa li ha donat. Aquest pantaló es caracteritza per la gran adaptabilitat i comoditat a més del cert grau de compressió al quadríceps que afavoreix a reduir la fatiga muscular.
La pròxima setmana us informarem com ha anat la duríssima Marató de Berga als nostres corredors, no us perdeu la crònica que serà apassionant