dimarts, 31 de maig del 2011

Breus del cap de setmana

De les notícies del cap de setmana començarem amb la cursa amb representació Matxacuca. En Roberto Sancho va participar al Trail Sant Esteve a Sant Esteve de Palautordera, 27km i 3000m acumulats. Aquesta prova posava el punt i final a la Copa Montseny Guilleries i a més estava dintre de les Asics Trail Series. Amb tots aquests alicients les inscripcions es van tancar dies abans amb 450 participants i amb corredors de gran nivell, on destacava entre ells el corredor del Matxacuca, Roberto Sancho. El guanyador va ser Just Sociats amb un temps de 2h06'26", segon Toti Bes i tercer Marc Carós, que també el campió de la Copa Montseny Guilleries. El nostre corredor va fer una cursa molt conservadora pensant ja a la Marató de Berga i va finalitzar el 16é de la general. En dones victòria per a Montserrat Martínez amb un temps de 2h43'50, segona va ser la Tina Bes i tercera Claudia Baudri. També prenia part de la cursa la ultrafondista Olga Mankó que va finaltizar a la cinquena posició.

Marató de Zegama Aizkorri.- També aquest cap de setmana es va disputar aquesta prestigiosa cursa, dintre de les Skyrunners World Series. La victòria va ser pel corredor del Salomon Santiveri Kilian Jornet amb un temps de 3h57'39, segon va ser Tom Oms i tercera posició per a Miguel Heras també del Salomon Santiveri. Entre els catalans que van partipar destaquen en Pere Aurell en novena posició, Xavi Espiña a la vintena i Gabriel Crosas a la 49, tots formant part de la Selecció Catalan.  En dones victòria per a Oihana Kortazar amb un temps 4h42'50, seguida de Emanuela Brizio i Gobert Maud. I destacada actuació la de la Selecció Catalana, amb la setena posició de Laia Andreu, la novena de Núria Picas i la desena de Ragna Debats. Teniu més informació a:  http://www.zegama-aizkorri.net/web-es/default.aspx

III Duatló Rural de Sils.- I per acabar amb els breus del cap de setmana, la tradicional i popular tercera duatló rural de Sils. Cursa que cada any té més inscrits. Bona organització, bon rotllo... en definitiva una cursa feta pels Makis de Sils. La victòria va pel corredor d'Arbúcies Guillem Busquets amb un temps de 1h48'54, seguit de Francesc Cuevas i Marc Reynes. Teniu les classificacions al blog dels Makis: http://makissils.blogspot.com/

I aquest pròxim cap de setmana el Matxacuca disputarà la Marató de Berga, segona cita de la Copa Catalana