dilluns, 7 de març del 2011

Mitja marató de Banyoles

Després de l'anul·lació de la Marató i Mitja Marató Salvatge de St. Hilari Sacalm, alguns matxacuques van decidir canviar la terra per l'asfalt i anar a la Mitja de Banyoles com és el cas de l'Ainara Larrea i l'Òscar Carrasco. Aquesta cursa es caracteritza per ser una mitja exigent amb una segona meitat de cursa amb lleugera pujada. Els nostres corredors continuen la seva preparació per la temporada 2011 de curses de muntanya i lluny encara del seu millor estat de forma van fer una bona cursa. Així l'Òscar Carrasco va finalitzar a la 14a posició amb un temps de 1h19'00" i l'Ainara Larrea va finalitzar la 25a fèmina i la 423 de la general absoluta amb un temps de 1h54'48".
La victòria final va ser per a Sergio Enriquez amb un temps de 1h09'50", segon va ser Esteve Campmol 1h11'53" del CNB i tercer Enric Roure amb un temps 1h14'13" del CNB. En fèmines victòria per a la corredora del Lloret la Selva Núria Soler amb un temps de 1h27'17", segona Claire Donal amb un temps de 1h29'16' i tercera classificada 1h39'23".

Altres notícies del cap de setmana:

Esquí de muntanya.- Aquest cap de setmana es va disputar la quarta prova de la copa del món d'esquí de muntanya a Val Martello, Itàlia. Després dels campionats del món, el corredors catalans continuen demostrant la seva superioritat i tant  Mireia Miró i com  Kilian Jornet es van endur la victòria final. Tercera posició per a Marc Pinsach. A falta d' una cursa per tancar la temporada Mireia Miró continua líder de la categoria femenina i Kilian Jornet es posa segon del campionat amb una cursa menys que l'actual líder, l'italià Matteo Eydellin.

Continuant encara amb l'esquí de muntanya, aquest cap de setmana es va disputar la segona prova de la Copa Catalana, la Pocatraça, a la Vall de Núria. La victòria va ser per a la parella formada per Jordi Palomares Adam i Toti Bes Ginesta. En categoria femenina victòria per a Gemma Arró i Cristina Bes.