dilluns, 7 de febrer del 2011

Open Btt BMW de Llambilles

La secció de btt del Matxacuca inicia també la temporada i comença a fer les primeres pedalades. El lloc escollit va ser la primera cursa del Open BTT BMW disputada a Llambilles. Aquest campionat es disputarà durant tots els caps de setmana de febrer i és el punt d'inici de la temporada de btt a les comarques gironines.
La secció de Btt del Matxacuca es va desplaçar gairabé al complert amb la presència forces matxacuques per donar la benvinguda a la temporada a la primera cursa de btt, l'Àlex Guillot, en Joan Martí, en Miquel Navarro, en Jordi Mont, el Quim Vilà, en Joan Perucha, l'Edgar Andrés i el Sergi Villena.
A part de la participació dels nostres bikers, destacar el retorn a la competició d'un dels nostres col.laboradors habituals després de sortir d'una lesió, en David Bragulat. Esperem poder gaudir de la seva presència en un futur proper en el nostre club, però mentrestant t'animarem com un més, ànims David.
La victòria final va ser per a Ismael Ventura que venia de fer una cursa de btt per etapes a Lanzarote la setmana anterior i on va acabar segon, darrera d'ell a 3'42" el Sub 21 Ever Alejandro Gomez i ja a  6' en Marc Trayter que va patir una puntxada quan rodava al capdavant de la cursa amb l'Ismael Ventura. I pel que fa a les fèmines la victòria va ser per a la corredora Miranda Agustí. Corredora amb gran projecció que ja ha estat campiona d'Espanya en categories inferiors i ara s'estrena en categoria Elite. La segona classificada va ser Rosa Maria Riera a més de 4' i va completar el podi Aurora Ramos.

Per a tots aquells que van en bicicleta habitualment us deixem amb l'enllaç d'un blog d'un corredor de btt, l'Àlex Salazar del Doctore Bike de Mataró, que malauradament va tenir un greu accident mentre entrenava amb la seva bici fa dues setmanes, és la crònica en primera persona de les conseqüencies d'una imprudència. Quan sortim a entrenar amb la bici, seny i respectem el semàfors que per això estan:

Notícies breus del cap de setmana:

Aquest cap de setmana es disputava una nova prova de la Copa Catalana de raquetes de neu amb la prova nocturna de Tavascan. Va pendre la sortida el Matxacuca Roberto Sancho que continua la seva preparació per la temporada de curses de muntanya. Va finalitzar a la 7a posició amb un temps de 32'53". La victòria va ser per a Grabriel Crosas amb un temps de 29'20", segon va ser Carlos López i va completar el podi Pere Aurell. Pel que fa a la participació femenina la victòria va ser per a Judit Casas amb un temps de 39'17, segona va ser Mavi Gil i en tercera posició Olga Mankó. Tenia les classificacions al següent enllaç: http://www.feec.org/Activitats/raqueta/2011/Copa_Catalana_2011/tavascan_2011.pdf

Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat d'Espanya promesa en pista coberta, i volem felicitar a Adel Mechal, corredor de l'Associació Atlètica Palamós, que va participar als 3000m i amb un temps de 08:07.99 va acabar en quarta posició i millor marca catalana de l'any. Enhorabona. També destaquem que el corredor de curses de muntanya, Just Sociats, té la 11a millor marca de l'any en la mateixa distància amb un temps 08:37.07 aconseguida al gener a Sabadell.

Com cada primer diumenge del mes de febrer es va disputar 32a Marxa de Beret, amb molt bona neu i recorreguts de 10, 21 i 42 km. Destaquem la victòria femenina a la distància de 42km de Laura Orgué, la corredora olímpica va guanyar amb un temps de 1h58 amb més de 20 minuts de diferència. Aquesta atleta durant els mesos que no hi ha neu es dedica a fer curses de muntanya a molt bon nivell, la temporada 2010 fa fer segona a la Copa del Món a Andorra i va guanyar l'Olla de Núria entre altres curses disputades. Per a la temporada 2011 ha fitxat amb l'equip Santiveri Outdoor juntament amb Mirieia Miró i Iker Carrera, són els tres reforços per a la nova temporada on ja forman part Kilian Jornet, Agustí Roc...