dimarts, 14 de desembre de 2010

BTT per parelles de Llagostera

Aquest cap de setmana es va disputar la III edició de marxa per parelles en BTT a Llagostera. Aquest és un format poc habitual, en el qual no només compta el crono d'un mateix, sinó que també s'ha de comptar amb el company d'equip, ja que les classificacions són conjuntes i es valida el temps del pitjor component. Aquest tipus de format sembla que ha tingut força acceptació, ja que s'han apuntat un total de 122 parelles per completar un dels dos circuits plantejats per l'organització: un de 18km i un altre de 31km.
Quatre dels nostres Matxacuques, en Quim Vilà i l'Àlex Guillot formant parella per un costat, i per una altra banda en Joan Martí i en Miquel Navarro formant un altre. Ambós parelles afrontaven el recorregut llarg amb moltes ganes.Els dos equips Matxacuca van poder completar la volta amb la seva respectiva parella tota l'estona i cap d'elles va tenir cap ensurt, en una matinal que va quedar amb una temperatura ideal per a la pràctica de la BTT.
Finalment, en Joan i en Miquel es plantaven a la linea de meta amb un temps de 1:44:07, entrant com la 6ª parella de la general. I en Quim i l'Àlex paraven el crono en un temps de 1:53:13, quedant a la 15ª posició de la general.
La victòria de la cursa va ser per en Miquel Campasol i en David Mateu amb un temps de 1h27'30", dos grans corredors que tenen en el seu palmarés haver guanyat el Trofeu Caixa de Girona de Btt entre altres moltes victòries. La segona posició va ser per l'Eduard Hernandez i en Carlos Zarza; i la tercera posició per en Isaac Masegu i en Jordi Vila.
Felicitar a l'organització per la cursa, el recorregut, el marcatge i els obsequis. Tota la informació i les classificacions de la cursa a: http://www.grn.es/bttllagostera/cursa/index.htm