dimarts, 23 de novembre del 2010

Copa Gironina de Btt de St.Feliu de Guíxols

Aquest cap de setmana es va disputar a Sant Feliu de Guíxols la penúltima prova de la Copa Gironina de Btt. La cursa va ser dominada pels corredors del Bicicletes Esteve que van copar les tres posicions del podi de la volta llarga. Cristian Collados, Oriol Colomer i Josep Almendros, aquest va ser el podi. També en aquesta cursa vam tenir uns quants Matxacuques, en Joan Martí va fer 6e de la Marxa Popular i en Miquel Navarro va fer el 42 de la general i el 16 de la categoria Master 30. En categoria femenina la victòria va ser per a Rosa Mª Riera, seguida de Núria Súria i Esther Hernandez.
I la pròxima setmana es posarà el punt i final a la Copa Gironina amb la disputa de la cursa de El Voló a la Catalunya Nord.