dilluns, 18 d’octubre del 2010

Òscar Carrasco guanya a Barraques de Vinya de Viladordis

Aquest cap de setmana es va disputar la VII Caminada de Viladordis i la cursa de muntanya Barraques de Vinya en la seva tercera edició. L'organitzador, l'Associació Caminada Viladordis, havia preparat dos recurreguts, un de 15km i 500m de desnivell positiu per la caminada i un altre de 23,6 km amb 800m de desnivell positiu per a la cursa de muntanya. Aquesta prova que es comença a consolidar en el calendari de curses de muntanya va tenir un gran èxit de participació, més de 400 inscrits en total dels quals 200 van pendre la sortida a la cursa.
Gran part de la bona acollida d'aquesta cita es deu a l'entitat organitzadora, molt professional que ha sapigut fer un recurregut exigent i de gran bellesa en un lloc on hi ha poca muntanya, que el 80% del recorregut sigui corriol i 800m de desnivell, ho diu tot i també la gran tasca realitzada a nivell mediàtic per dona difussió i donar-se a conèixer.

A les 8 del matí es donava la sortida a la caminada i a les deu es donava el tret de sortida a la cursa. Els vuit graus de temperatura no va ser impediment perquè els corredors comencessin a descubrir els voltants de Viladordis. Ja des de els primers metres dos corredors es van distanciar de la resta, el nostre Matxacuca Òscar Carrasco i el corredor local Joan Farré del Koala's Team. El fort ritme imposat en els planers i les pujades pel nostre corredor li feia agafar distància,  que es veia retallada a les baixades tècniques, on l'Òscar que corria amb un braç enguixat havia de prendre moltes precaucions i això ho aprofitava en Joan Farré. Aquesta va ser la tònica de la cursa fins al km 17, on l'Òscar va fer el canvi de ritme definitiu per arribar en solitari a la línea de meta amb un temps final de 1h46'42", segon va ser en Joan Farré amb un temps de 1h48'24". El podi el va completar en Jordi Evangelio del Club Muntanyenc Monistrolenc amb un temps de 1h54'35" per només 30" de diferència amb el quart.
Pel que fa a la categoria fèmina, la guanyadora va ser l'Amàlia Molina de la Penya Blaugrana Santpedor amb un temps de 2h19'13", seguida de Júlia Pau 2h20'50 i tercera classificada Paola Cavasin 2h21'10".
Punt i final a aquesta cursa que des de aquestes línees volen felicitar i que ens apuntem en el calendari per a l'edició del 2011.
Teniu més informació de la cursa i les classificacions a :
Crònica del diari Manresainfo.cat i del Regió 7:


I pel que fa a altres curses del cap de setmana on han participat matxacuques tenim la Copa Gironina de La Bisbal on va prendre la sortida la nostra corredora Josefina Masferrer que va finalitzar en la sisena posició de la categoria Elite amb un temps final de 1h09' per recórrer els prop de 20km. La victòria va ser per a Maria Rosa Riera amb un temps de 1h02'. En categoria masculina la victòria absoluta va ser per a Umbert Almenara del MSC Bikes.

1 comentari:

Raül ha dit...

Gràcies per venir companys!
Llàstima que l'Òscar li va arrabassar la barretina al Farreti...
Un plaer i fins la propera!