dilluns, 19 de juliol del 2010

Campionat d'Espanya de BTT a BCN

Aquest cap de setmana es van disputar a Barcelona els Campionats d'Espanya de BTT amb la presència dels millors ciclistes de la especialitat. El circuit dissenyat a la muntanya de Montjuïc era molt tècnic i revirat, tenia una distància que no arribava als 7 km però de gran duresa degut a les constants pujades i baixades que no deixaven agafar un ritme constant, a més de la calor i la xafugor de Bcn, va fer que la cursa fós molt dura. Dintre d'aquests campionats estatals , el dissabte al matí es va disputar el II Campionat d'Espanya de BTT de Policies i Bombers, on van prendre part dos Matxacuques, en Miquel Navarro i l'Òscar Carrasco que com ja sabeu en btt defensa els colors del Banyoles i no el vermell habitual de les curses de muntanya amb el Matxacuca.
A les 10 del matí s'iniciava la cursa, els Elite feien 4 voltes i els Master 30 feien 3 voltes al circuit, i el nostre Matxacuca Miquel Navarro no va tenir gaire sort. Una puntxada en els primers kilòmetres amb el cantó d'una vorera el va fer abandonar quan rodava entre els quinze primers. Aquest va ser el punt negre del circuit ja que molts corredors van tenir la mateixa sort. Més sort va tenir l'Òscar Carrasco que es va proclamar sotscampió d'Espanya per segon any darrera de Joan Llordella que tornava a revalidar el títol.
I pel que fa a la cursa del diumenge, el nou campió d'Espanya de BTT  en categoria Elite va ser Sergio Mantecon que es va imposar clarament, en Sub-23 va ser pel català del Bicicletes Esteve David Lozano, en Fèmines la victòria va ser per la catalana Anna Villar. També cal destacar que la selecció catalana va guanyar en la modalitat de relleus.
Teniu més informació a: