dilluns, 14 d’octubre del 2013

Punt i final a la Copa del Món 2013

Aquest cap de setmana s'ha disputat l'última prova de la Copa del Món a Itàlia, a Limone Sul Garda amb la disputa de la Limone Extreme Skyrace, cursa de 23.5 km amb 2000 metres de desnivell positiu.
Amb la classificació absoluta ja decidida,  Kilian Jornet corria sense pressió i es va tornar a imposar per davant de Ionut Zinca i de Aritz Egea. Els representants de l'equip mixt Diedre-Matxacuca van finalitzar la prova, Kiko Martí en 27a posició, Josep Cuadrat el 40 i Roberto Sancho el 41.
 En categoria femenina es va imposar Stevie Kremper per davant Antonella Confortolla i de Emilie Forsberg. Paloma Lobera va fer novament una fantàstica cursa acabant a la 13a posició, amb un regirada de turmell en la difícil i tècnica baixada, tot i així va poder acabar la prova.

D'aquesta manera els campions del món 2013 han estat Kilian Jornet i Stevie Kremer en modalitat Skyrace. Els representants Matxacuca finalitzen el campionat de la següent manera, Kiko Martí el 14è, Roberto Sancho el 38è i en categoria femenina Paloma Lobera acaba en la 8a posició absoluta, un resultat magnífic en la seva primera experiència internacional.
A la classificació per equips el Matxacuca es classifica a la setena posició absoluta. La FEEC es tornava a imposar novament per equips.

RESULTATS LIMONE EXTREME


Classificació final Copa del Món 2013