dijous, 4 d’abril del 2013

Alba Segura guanya La Suada d'Agullana

El divendres dia 29 es va disputar la 8a edició de la cursa de muntanya de La Suada, a Agullana, a l'Alt Empordà. La cursa constava de 21km amb 785m positius de desnivell amb el punt més alt al cim de Puig Pruners amb 790m d'alçada.
L'Alba repetia victòria en aquesta cursa, ja es va imposar al 2012, i rebaixant notablement el seu temps respecte l'any anterior, 15 minuts menys, i no va donar opció a la resta de competidores. La segona classificada va ser Lluïsa Perales a 4' i la tercera classificada Marta Morera a 16'.
En categoria masculina no sabem si hi ha una errada o no però la victòria va ser, segons classificació, per a Rafa Cañizares amb 1h43'52", segona posició per a Joan Camprecios amb 1h42'26" i tercerAdrià Muixach amb 1h45'30".
Una cursa bonica,  molt ben organitzada i amb un recorregut atractiu.


Breus:

El diumenge 31 de març es va disputar una cursa popular a Prades amb victòria del matxacuca Jordi Gamito. No hem trobat web ni classificació.

Batega el Bac.- no prova del campionat de curses de muntanya del Ripollès que es va disputar a Planoles. Victòria per a Marc Carós i Dolors Morcillo. Crònica del Diari el Ripollès.info 

24h Cap de Creus.- puntuable per a la Copa Catalana de Marxes de Llarga Distància, 87km amb sortida i arribada a Llançà on van participar un bon nombre de Matxacuques. Crònica del Matxacuca Pere Alsina.  RESULTATS 2013

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hurrah! After all I got a web site from where I be capable of
really get useful information concerning my study and knowledge.


my web site el cigaret