dimecres, 26 de setembre del 2012

Roberto Sancho acaba 2n al I Trail la Vall

Aquest cap de setmana passat es va disputar la primera edició del Trail la Vall, a Bellcaire d'Empordà, una mitja marató de muntanya pel Massís del Montgrí, en total 21.8 km i 780m de desnivell. Entre els corredors estava el Matxacuca Roberto Sancho que va tornar a aconseguir un nou podi. La prova va estar liderada per Nil Cardona que va aconseguir la victòria per davant de Roberto Sancho que tot i que va apretar de valent els darrers kilòmetres i retallar molt la distància, no va tenir prou i es va haver de conformar amb la segona posició, en tercera posició va entrar Rafa Cañizares.

1.- Nil Cardona  1h44'35"
2.- Roberto Sancho 1h45'35"
3.- Rafa Cañizares  1h47'02"

En categoria femenina la corredora de l'UE Vic, Anna Macia es va imposar clarament amb un temps de 2h18'45" per davant de Núria Deulofeu que va acabar amb un temps de 2h35' i va completar el podi Laia Abril que va finalitzar amb un temps de 2h38'.

RESULTATS

Paloma Lobera guanya la I Duatló de muntanya de Campllong

Èxit de participació a la primera edició de la Duatló Camp a Través de Campllong que es va disputar aquest cap de setmana on prenien part uns quants matxacuques. La cursa constava de 9km de córrer més 25 km de btt. En categoria individual femenina es va imposar la nostra corredora, la Paloma Lobera que va completar el recorregut amb un temps de 1h58'47". En categoria individual masculina la victòria va ser per a Francesc Freixer que es va imposar amb autoritat amb 1h28'. En tercera posició va acabar el també Matxacuca Joan Martí amb un temps de 1h40'46"

II Vertical Aran

El pròxim dia 7 d'octubre es disputarà la segona edició d'aquesta espectacular prova  de la Vall d'Aran. Amb sortida a Vielha i arribada al cim del Montcorbison, 5km i 1180m de desnivell positiu. També us podem avançar que en aquesta edició 2012 tindrà  la participació de la Campiona  Oihana Kortazar.