dimarts, 11 de setembre del 2012

Laia Cuevas acaba 4t a la Burriac Atac

Avui dia 11 dia de la Diada tornem a l'activitat  del blog després d'unes minivacances i ho fem amb el Circuit Català de Curses de Muntanya que aquest cap de setmana tornava amb la disputa de la cursa nocturna Burriac Atac i on estava present la corredora del Matxacuca Laia  Cuevas. Després de molt mesos de lesió la nostra corredora tornava a la competició i va realitzar una cursa fantàstica que podia haver acabat amb un podi si no arribar ser per la fallada del seu frontal. La Laia anava en segona posició, a pocs segons darrera de Maria Bardolí, que va liderar la cursa en tot moment però entre el control número 2 i número 3, el frontal es va aturar i la Laia va haver d'acabar demanant entre la gent del públic per acabar finalment en quarta posició absoluta i segona en categoria Senior, un resultat que no està gens malament després de tants mesos d'inactivitat. La victòria va ser per a Maria Bartolí, en segona posició Dolors Morcillo que va fer una cursa de menys a més i va superar en els darrers kilòmetres a la que va acabar en tercera posició, la Teresa Forn.
En categoria masculina la cursa va estar dominada per Javi Delgado que es va imposar amb claredat per davant de Ahmed el Qayed i d'Andreu de Mas. RESULTATS.
A més la Burriac Atac era l'última prova de tres de la Challenge de Curses Nocturnes. Les dues anteriors van ser la Cursa dels Mussols i Ànimes del Purgatori. Els campions de la Challenge han estat Javi Delgado i Dolors Morcillo. RESULTATS CHALLENGE.

Recull setmana anterior

Cursa de l'Escurçó.- La setmana anterior es va disputar a Castell d'Aro la segona Cursa de l'Escurço on prenien part un gran nombre de Matxacuques. La cursa de 12 km la va guanyar el nostre corredor Sergi Boix seguit a pocs segons del també Matxacuca Àngel Pareta. I en categoria femenina la victòria va ser per a Paloma Lobera que es va imposar clarament. RESULTATS. La cursa era la traca final de la segona edició del Costa Brava Raid que es va disputar el dia abans.

Curses Verticals.- El dissabte dia 1 es va tancar la Copa Catalana de Curses Verticals amb la disputa del III Km Vertical Caro a Roquetes. Victòria i nou rècord per al vigent Campió d'Espanya de l'especialitat Joan Freixa amb un temps de 55'57". En categoria femenina victòria i també amb nou rècord per a Mireia Sentesmases amb 1h10'52". RESULTATS

Actualitat esportiva:

Transalpine Run.- Victòria per a l'equip Salomon Internacional amb Iker Carrera i  Philipp Reiter que s'han imposat després de 8 dies de competició als Alps amb 320 km de recorregut total i més de 15000 mestres de desnivell positiu. I la gran victòria del Català Kiko Martí que es va imposar en categoria individual. RESULTATS

Trans-Cat.- El dissabte dia 8 de setembre va començar la Trans-Cat amb una participació feble i que constava de quatre etapes circulars a les comarques del Berguedà, Ripollès, Garrotxa i l'última disputada avui dia 11 a l'Alt Empordà.  Un total de 110km  i 12.000 mestres de desnivell. Potser un recorregut en línea hagués estat realment una volta a Catalunya però és una nova proposta que intentarà consolidar-se en el calendari català. Victòria per a Marc Caros i Just Sociats que han acabat junts totes les etapes i finalitzen amb un temps de 12h31'53". En categoria femenina victòria per a Marta Morera i a la classificació per equips victòria per a David Alsina i Marc oliva, amb 14h25'38" i acaben tercer i quart respectivament a la general absoluta. RESULTATS

4a Makisada de Sils.- Els Makis de Sils van organitzar la 4a makisada amb dos recorreguts un de 26km i un altre de 12km, tots dos per la Plana de la Selva. Els guanyadors de la cursa de 12km van ser Salvador Ciurana i Marta Montero. A la cursa de 26 km victòria per a Hèlio Lopez i Paula Salgado. Resultats al blog dels Makis.