dimarts, 31 de gener del 2012

Olga Mankó, Eli Bertran i Adan Casado fitxen pel Matxacuca

Estem a punt de iniciar una nova temporada de competició i l'Associació Esportiva Matxacuca s'ha reforçat notablement de cara a afrontar el calendari català per aquest 2012. Durant aquests darrers dos anys el Matxacuca s'ha posicionat com un dels equips punters a nivell català per aquest any hi ha moltes il·lusions i espectatives amb el nous fitxatges.
Una de les noves incorporacions és la corredora d'ultrafons Olga Mankó, actual sotscampiona de la primera Copa Catalana d'Ultraresistència i guanyadora entre moltes altres curses de la UT Emmona 2011 i de la Marató de l'Ardenya de 2011. Una altra incorporació és la corredora bagesana Eli Bertran, sotscampiona de la Copa Catalana de curses de muntanya 2011 i que en poc temps s'ha situat entre les millors corredores del panorama català. I l'altre gran incorporació és el gironí Adan Casado, actual campió en categoria Sub-23 de la Copa Catalana 2011. Juntament amb l'Eli Bertran i l'Olga Mankó s'incorporen també les seves respectives parelles, com és el cas de Francesc Solé, corredor molt regular i que va finalitzar a la setena posició de la Copa Catalana, i Francesc Ferrer que compagina btt i curses de muntanya. Tots ells s'uneixen al projecte Matxacuca. Durant les pròximes setmanes anirem informant de més incorporacions de nivell que hi ha a l'equip.
El dissabte dia 25 de febrer farem la presentació oficial de l'equip de curses de muntanya, serà a les 16:00 hores al pavelló municipal de Santa Cristina d'Aro.

Actualitat esportiva:

1/2 Marató Muntanya de Vilameniscle: la temporada de curses va prenen forma i de la mà de DIVERSPORT es va disputar a Vilameniscle, Alt Empordà, on els participants van haver de superar les inclemències del temps. I vam tenir el primer podi de la temporada, Olga Mankó es va imposar en categoria femenina, amb més de 15' minuts sobre la segona classificada Mireia Diaz. Va completar el podi Cristina Calbet. En categoria masculina victòria del rus Eugeny Vajilyev amb 1h27'30, segon David Alsina a 20" i tercer Jaume Folguera a 28". També vam tenir representació Matxacuca a la categoria masculina amb Francesc Ferrer que va finalitzar a la 12a posició.

Esquí de Muntanya: Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya de curses verticals amb la disputa del Crononiu de La Molina. Aquesta cursa també forma part de la Copa Catalana de l'especialitat. Els campions absoluts van ser Nil Cardona i Alba Xandri. També vam tenir representació Matxacuca de la mà d' Ignasi Puig, una de les noves incorporacions d'aquesta temporada i que va finalitzar a la 20a posició completant el recorregut en menys d'una hora. Més informació.