dimecres, 4 de gener del 2012

COACHFORACTION S’INCORPORA AL PROJECTE MATXACUCA


Els més observadors us haureu adonat que a la portada del blog figura un nou logo, es tracta de Coachforation, que  s’incorpora aquesta temporada a l'equip Matxacuca de Curses de Muntanya de la mà de l’expert Ernest López, Entrenador personal, Coach Esportiu, Entrenador de Triatló i Dietista. Coachforaction s’encarregarà aquest any d’assessorar als nostres corredors i planificar la temporada de competicions 2012.
Entre els serveis que ofereix hi ha el Coaching Esportiu, tècnica que serveix per millorar el potencial de cada persona per assolir un objectiu amb el major èxit posible aconseguint la millora del rendiment físic, mental i emocional trencant barreres, superant obstacles i creences per aconseguir el màxim de l’esportista. Entrenaments personals online per preparar competicions i en aquest sentit prepararà la temporada als corredors de la secció de curses de muntanya del  Matxacuca. També assessorarà en temes de nutrició, un factor molt important en el món de la competició i de l’esport en general.
A més, Coachforaction publicarà regularment articles especialitzats i consells al blog. Per aquelles persones que estiguin interessades en seus serveis teniu tota la informació a la seva pàgina web on podreu contactar personalment amb l’Ernest, la seva web és   COACHFORACTION.
Pròximament publicarem sobre les noves incorporacions a l'equip que de ben segur donarà molt a parlar.