dimecres, 7 de setembre del 2011

Roberto Sancho acaba 2n a la Burriac Atac 2011

Aquest dissabte passat 3 de setembre es reanudava el Circuit Català de curses de muntanya amb la cursa nocturna de Burriac Atac. I un any més en Roberto Sancho va tornar a fer podi en una cursa que li tè la mida agafada. La cursa va començar molt ràpida i va estar encapçalada en tot moment pel corredor del Matxacuca i Javi Delgado que ràpidament es van separar de la resta de corredors, no va ser fins als darrers kilòmetres que en Javi Delgado, coneixedor de la zona,  no va aconseguir deixar endarrera al nostre corredor per aconseguir una victòria que el consolida encara més com a líder del Circuit Català. Darrera d'ell i a poca distància va entrar Roberto Sancho i en tercera posició Pau Zamora.
En categoria femenina victòria per a Laia Cuevas, seguida de Dolors Morcillo i completava el podi Marta Montero. Teniu més informació de la cursa a l'enllaç:   http://www.burriacatac.cat/

I el diumenge es va disputar la I cursa de l'Escurçó a Castell d'Aro, on també vam tenir representació Matxacuca i on en Roberto Sancho va tornar a fer podi. La cursa de caràcter popular i de 12 km va tenir un gran èxit de participació per ser la primera edició cosa que va fer que l'organització anés de bolit. La victòria va ser per a Sergi Boix del Bicis Esteve i en segona posició Roberto Sancho. En Xavier Gaitx va ser el 21 i en Quico va fer cap al 100 aproximadament. De moment no hi ha classificació publicada. FOTOS DE LA CURSA DE L'ESCURÇÓ.
I vam tenir més representació Matxacuca a la Marxa popular de Flaça popular on van córrer en Dani de Campo i l'Ainara.

Actualitat Esportiva:

Copa d'Espanya. Canon do Sil.- Punt i final a la Copa d'Espanya de Curses de Muntanya amb la disputa de la última prova a Ourense. Luis Alberto Hernando i Oihana Kortazar, van dominar la cursa des del principi i es van endur la victòria a la cursa i un nou triomf a la Copa. Més informació

Nutrisport XM Duathlon Series, Vilallonga de Ter.- Segona prova del campionat de duathlons d'alta muntanya i victòries per a Francesc Freixer i Núria Picas respectivament. Les males condicions metereològiques no van impedir la disputa de la cursa. Més informació

Transalpine Run.- Després de sis etapes continua líder l'equip espanyol Trangoworld Gore-Tex Espanya format per Miguel Caballero i David Lopez. El Trangoworld de moment està dominant la cursa  i a la sisena etapa va aconseguir una nova victòria d'etapa però a 34'minuts està situat el segon equip. En categoria femenina continua líder l'equip Salomon Internacional format per la catalana Mireia Miró i la francesa Stephanie Jimenez amb 1h30' de diferència amb el segon equip. Teniu més informació de la Transalpine-Run 2011 a l'enllaç: RESULTATS     i      Transalpine-run edició 2011

I per acabar us deixem amb el vídeo que ens han fet arribar els nostres amics del País Basc, en Mikel i la seva filla Leire (3a a Sa Guilla 2011):

Aupa, somos Mikel y Leire, unos muy buenos amigos de Matxacuca del País Vasco.
Hemos corrido con vosotros en el monte y os queremos mucho.
Este año, estuvimos con vosotros en Sa Guilla y disfrutamos de "la ostia"................ Gracias por el día.
Y en vuestro homenaje............ y por Quico...... y por todos los matxacucos................va este vídeo................. y en rojo......!!!!!!