dimarts, 13 de setembre del 2011

Curses del cap de setmana

Aquest cap de setmana de la Diada només hem tingut un Matxacuca a la línea de sortida d'alguna cursa. El David Bayes va disputar la II Cursa de la Verema a Alella, de 15 km i de 1250 metres de desnivell acumulat. La calor va ser la gran protagonista de la jornada, recorregut ràpid i no gaire tècnic i que el David va acabar a la 25a posició de la general. La victòria va ser per a Ferran Ros amb 1h06' i en dones victòria per a Laia Cuevas. Resultats

Transalpine-Run.- Punt i final a una de les proves per etapes més dures i prestigioses del món, amb 8 etapes i 273km per recórrer els Alps des d'Àustria fins a Itàlia. La Transalpine Run 2011 ha tingut protagonistes espanyols, execelent victòria de l'equip Trangoworld Gore-Tex Spain format per David Lopez Castan i Miguel Caballero Ortega, que s'han imposat amb un temps final de 26h37'. Amb 17' minuts de diferència amb el segon equip el Team Inov-8 Gore-Tex. I en categoria masculina també excelent resultat pel TransMallorca Run format per Tòfol Castañer i Miquel Capo, acabant a la quarta posició final. En categoria femenina, mala sort per l'equip Salomon Internacional format per la catalana Mireia Miró i la francesa Stephanie Jimenez, després de dominar tota la cursa van haver d'abandonar a la setena etapa per les molèsties que arrossegava Mireia al tibial anterior, quan anaven primeres destacades de la general. Al final victòria per a l'equip escocés Team Shettletrot format per Claire Gordon i Fiona Maxwell 34h40' amb més de tres hores de diferència amb el segon equip.

I KmVerticAlp 2011.- Primera edició d'aquesta cursa vertical que es va disputar a l'estació d'esquí de la Molina i que va comptar amb corredors de nivell a la línea de sortida. 5 km de pujada des de la Molina fins al cim de la Tossa d'Alp, amb gairabé 1000 metres de desnivell positiu. La cursa ha estat molt disputada entre els corredors de la Selecció Basca i la Selecció Catalana, però la victòria final va ser per als corredors de bascos Oier Arriznabarreta i Oihana Kortazar. El podi va quedar de la següent manera, en homes victòria per a Oier Arriznabarreta, segona posició per a Joan Freixa i va completar el podi Gerard Españó. En dones victòria per a Oihana Kortazar, seguida d'Alba Xandri i Emma Roca. Teniu més informació de la cursa al següent enllaç: Resultats.

I aquest cap de setmana torna la Copa Catalana amb la disputa de la Taga Evo 2040 a Sant Joan de les Abadeses on el Matxacuca tornarà a estar present. La pròxima setmana us informarem del resultat.