dilluns, 1 de novembre del 2010

Copa Gironina de Btt de Castell d'Aro

Aquest cap de setmana passat es va disputar una nova prova de la Copa Gironina de Btt a Castell d'Aro i van tenir tres representants. Els nostres ciclistes, en Joan Martí, en Miquel Navarro i la Josefina Masferrer van poder finalitzar, completant l'exigent recorregut preparat per l'organització. A la cursa llarga en Joan Martí va finalitzar en la cinquena posició de la categoria cicloesportiu amb un temps de 2h20'43. En Miquel Navarro va acabar en la 57a posició de la general i la 20a de Master 30 amb un temps de 2h17'52. A  la volta curta la Josefina Masferrer va finalitzar en la 5a posició amb un temps de 1h45'39". La victòria en categoria masculina va ser per a Oriol Colome i en categoria femenina va ser per a Rosa Maria Riera.

També aquest cap de setmana es reprenia el Circuit Català de Curses de Muntanya amb la disputa de la 16a Marató de Muntanya de St. Llorenç Savall. Cursa amb gran solera que tenia les inscripcions tancades des de feia mesos. La victòria final va ser per a Just Sociats amb un temps de 3h38'41,  seguit de Pere Aurell i de Pedro Ordoñez. En categoria femenina la guanyadora va ser Judit Casas amb un temps de 4h53'45". Paral·lelament també es disputava una mitja marató de muntanya, una cursa popular i una cursa de canicros. Teniu tota la informació de la cursa i les classificacions a: http://www.maratocatalunya.cat/