dilluns, 15 de novembre del 2010

Campionat de Catalunya per equips

El cap de setmana passat, diumenge 14 de novembre, es va disputar la 8a Cursa de Muntanya Castell de Burriac que en aquesta edició era el Campionat de Catalunya per Equips de la FEEC i darrera prova del Circuit Català de Curses de Muntanya. Malauradament aquest final de temporada ha estat dur per al Matxacuca. Si ja teniem baixes importants com la de Dani Cazalla i Josep Labrador; alguns corredors que no estaven al 100% com era el cas de'n Roberto Sancho; per aquesta cursa també era baixa l'Òscar Carrasco amb grip. La Paloma Lobera que tot i disputar la cursa, no arribava al 100% també per una grip estomacal. I amb aquest panorama el Matxacuca ho tenia difícil per col·locar-se dintre el podi, tot i així els Matxacuques que van estar a Argentona ho van donar tot per fer-ho el millor possible, en Roberto Sancho, en Jordi Palet, el Jordi Costa, en David Costa, en Quim Vila, l'Eva i la Paloma vam fer una molt bona cursa. El premi final va ser la setena posició per equips, la victòria final va ser per a l'Associació Esportiva Diedre que es va imposar per davant la Unió Atlètica Terrassa i la Unió Excursionista de Vic.
Pel que fa a la cursa a nivell individual va ser dominada per en Pere Aurell que es va imposar a Xavi Delgado i a Xavi Espiña. Respecte a la categoria femenina la victòria va ser a Mònica Ardid que es va imposar a Montserrat Martínez i a Judit Casas. També destaquem la quarta posició de Josep Maria Pijoan i que es proclamava també campió del Circuit Català, ha estat el clar dominador de les curses de muntanya durant aquest any 2010. Pel que fa als nostres corredors sabem que en Roberto va acabar a la dotzena, en Jordi Costa a la 65a i en Jordi Palet a la 110. Les nostres fèmines van acabar a la cinquena posició la Paloma Lobera i a la 21a l' Eva Corral. 
Classificacions

Classificació per equips
1.Associació Esportiva Diedre: 473 punts
2.Unió Atlètica Terrassa SE: 434 punts
3.Unió Excursionista de Vic: 354 punts

General masculina
1. Pere Aurell (AE Diedre): 2:03:51
2. Javi Delgado (UA Terrassa SE): 2:04:50
3. Xavi Espiña (CE Guissonenc): 2:06:18

General femenina
1. Mònica Ardid (UA Terrassa SE): 2:27:02
2. Montse Martínez (AE Diedre): 2:35:40
3. Judit Casas (UA Terrassa SE): 2:37:06


També aquest cap de setmana es va disputar una nova prova de la Copa Gironina de Btt, la cursa de St. Martí Vell va reunir a 375 corredors, tot un rècord de participació en aquest final de temporada. I aquí vam tenir lluint el colors del Matxacuca a la Josefina Masferrer que va tornar a finalitzar a la cinquena posició de la categoria Elite. La victòria absoluta en categoria masculina va ser pel corredor de Bicicletes Esteve Oriol Colomer,  i la victòria en categoria femenina va ser per a Rosa Maria Riera. Teniu totes les classificacions a: