dilluns, 25 d’octubre del 2010

Paloma Lobera acaba 4a a la cursa del Carrer Nou 2010

Aquest cap de setmana es va disputar la XXXII Cursa del Carrer Nou de Girona. Un total de 1825 atletes van prendre la sortida a l'edició de 2010 i entre ells estaven les Matxacuques Paloma Lobera i Ainara Larrea. Totes dues van fer molt bona cursa, la Paloma va demostrar el gran moment de forma que atravessa i va finalitzar a la quarta posició fèmina i  la 145 de la general absoluta amb un temps de 40'06" i l'Ainara va acabar amb un temps de 48'06" en la posició 772 de la general i es comença a recuperar de la lesió d'espatlla que l'ha tingut apartada de les darreres curses de la Copa Catalana.
La victòria en categoria masculina va ser per a Hamid Kabouri, seguit pels corredors de l'Associació Atlètica Palamós-Calonge, en Jaume Quintana i l'Adel Mechal. En categoria femenina la guanyadora va ser Louise Brown, seguida de Carme Aunyon i de Bàrbara Ramon. Mes informació a:

També aquest cap de setmana es feia la festa cloenda de tempora de la Cursa Virtual Vall de Núria. Es tracta d'una novedosa iniciativa en la qual els corredors un cop eren inscrits podien fer la pujada des de Queralbs fins a Núria qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora, i passant pels quatre controls de pas obligatoris que hi ha durant la pujada de 7km i 848m de desnivell, on havien d'introduir el xip.
Com a cloenda es va organitzar una cronoescalada individual amb sortida cada minut dels corredors. El guanyador va ser Agustí Roc que va marcar un nou rècord amb un temps de 42'45". L'Òscar Carrasco també va participar, tot i que el diumenge no va poder finalitzar la prova i per tant no va poder millorar la seva marca, degut a que se li va tornar a reproduir la lesió al tormell i no va voler forçar més, però li serveix el temps que va marcar fa un mes per finalitzar a la 8a posició de l'edició 2010 de la Cursa Virtual.

Marc Caros Santacreu 00:48:44            Fina Compte Ayats 01:08:53

Pel que fa a l'actualitat de curses de muntanya, la FEEC va publicar la setmana passada la classificació provisional de la Copa Catalana a falta de la cursa de Montserrat Nord. L'Associació Esportiva Matxacuca va líder provisional a la classificació per equips, en Dani Cazalla va segon i l'Òscar Carrasco va quart de la general. La Paloma Lobera continua líder de les dones.
La cursa de Montserrat Nord serà decisiva, també s'ha de tenir en compte que del total de sis curses del campionat només puntuen les quatre millors, per tant descontant aquests punts,  la posicions finals poden ballar una mica. Però en tots el casos estem segurs que els nostres corredors ho donaran tot en un any que el Matxacuca ha estat la revelació de la temporada.
I sense deixar el món de les curses de muntanya, aquest cap de setmana es va posar punt i final a la Copa del Món amb la disputa de la cursa de Malaysia i la Selecció Catalana es va tornar a proclamar per sisena vegada consecutiva Campiona del Món. Teniu la crònica a: http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=5675

I per finalitzar ho fem amb la nostra ciclista Josefina Masferrer que va participar a la cursa de Maçanet de Cabrenys de la Copa Gironina de BTT. Va finalitzar en quarta posició, la victòria va ser per a Núria Soler. En categoria masculina la victòria va ser per a Oriol Colome. Les classificacions i tota la informació del campionat a: http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=3437