diumenge, 13 de juny del 2010

Irontrail Les Medes Gran Premi LURBEL, Roberto Sancho finalitza 2n

Aquest cap de setmana es va disputar la segona edició de la Triatló Trail de Les Medes, es tracta d'una triatló de muntanya que es disputa per segon any a la localitat de L'Estartit. Constava de 1800m de natació, 13.5 km de cursa de muntanya i 18 km de Btt. La particularitat d'aquesta cursa es dóna en el fet que no hi ha transicions i es poden realitzar qualsevol de les tres proves de manera independent i per aquest motiu els corredors del Matxacuca es van desplaçar per realitzar la cursa de muntanya que enguany també era puntuable per la Lliga Catalana de Curses de Muntanya. Practicament estava l'equip al complert que com ja ens tenen acostumats aquesta temporada, va tornar a realitzar molt bon paper. En Roberto Sancho, l'Òscar Carrasco, Jordi Palet, Joan Perucha, Ainara Larrea i la Susanna Jiménez.
A les nou del matí es donava la sortida sota un sol de justícia que va endurir encara més el recorregut ja de per sí exigent. La primera pujada ja va decidir les primeres posicions de la cursa que no van variar en cap moment. Així d'aquesta manera clar guanyador sense donar cap tipus d'opcions Agustí Roc, en segona posició Roberto Sancho a 2' i que no es va poder desenpallegar-se de Javi Delgado fins als darrers metres de la cursa. En quarta posició va finalitzar Òscar Carrasco a 3' del primer. D'aquesta manera l'A.E. Matxacuca tornava a fer podi i col·locava a dos corredors entre els cinc primers de la general absoluta masculina.
També destacada actuació de la nova incorporació d'aquesta temporada, Ainara Larrea, recuperada ja de l'esquinç de tormell que es va fer a la cursa de Ripoll, que va finalitzar en la 9a posició de la categoria fèmines.També van finalitzar la prova en Jordi Palet, en Joan Perucha i la Susanna Jiménez. Quan disposem de les classificacions actualitzarem la crònica. Més informació a: