dimarts, 4 de febrer del 2014

Adriana Grosu guanya a Rocacorba i Alba Segura acaba segona.

La veritat és que la temporada no podia haver començat de millor manera per a la AE. Matxacuca, si la setmana passada Vanesa Martinez s'imposava a la Volcanolimits, aquesta setmana doblet femení al Trail de Rocacorba a la cursa de 30km.
En aquesta tercera edició del Trail Rocacorba, com a principal novetat era que la cursa es feia a plena llum i deixava de ser una cursa nocturna. La prova reina la cursa de 30km amb 2000m positius. Per sota havia les curses de 12 i 20 km respectivament.
Molts Matxacuques es van deixar veure preparant la nova temporada, com l'Adriana Grosu, l'Alba Segura, campiona de les dues primeres edicions, Cristina Hernandez, Jordi Lopez, Xavi Gaitx, David Guitart...
A la cursa femenina Alba Segura va liderar els primers kilòmtres però aproximadament cap al km 5 va ser atrapada per Adriana Grosu i van fer juntes gran part de la cursa fins que van ser atrapades pel primer equip mixte, moment en que Adriana va tirar endavant i no va ser fins els darrers kilòmetres que la noia del primer equip mixte va deixar endarrera a l'Adriana que igualment aconseguia una magnífica victòria en categoria individual en la seva primera cursa de la temporada. L'Alba Segura, guanyadora de les dues edicions anteriors, es va haver de conformar amb la segona posició a un minut de l'Adriana. Ja més distanciada i en tercera posició va arribar Celia Trevisan.
En categoria masculina victòria de Toti Bes per davant de Gerard Morales i Adrià Canimas, però molt aprop del podi corredors destacats com en Arnau Julià en quarta posició i Xavi Llamas en cinquena posició. El Matxacuca Jordi Lopez finalitzava a la dotzena posició.

Raquetes de Neu.- El dissabte 1 de febrer es va disputar el Campionat del Món de raquetes de neu amb una destacada actuació de la selecció catalana aconseguint el bronze en categoria masculina amb Just Sociats i en categoria femenina amb Mavi Gil. La Matxacuca Laia Cuevas que participava amb la selecció catalana, finalitzava en 11a posició absoluta i 9a de la categoria.