dijous, 21 de novembre del 2013

Adriana Grosu guanya la Cursa de la Ratafia, Jordi Gamito acaba 3r

El 10 de novembre es va disputar la segona edició de la Cursa de la Ratafia, a Santa Coloma de Farners. En només dues edicions s'ha consolidat en el calendari tenint una molt bona acollida entre els corredors de l'especialitat, gràcies a la bona feina feta pel Club Olímpic Farners i els paratges tant fantàstics que envolten Santa Coloma de Farners que fa que el recorregut sigui realment molt atractiu. La cursa de 25km va comptar amb corredors de nivell a la línea de sortida i també va comptar amb representació Matxacuca que novament van tenir un paper destacat.Paral·lelament també es disputava una cursa més popular de 11km.
Adriana Grosu, la guanyadora de l'edició 2012,  aconseguia la victòria femenina, va dominar la cursa des del principi i no va donar cap opció a les rivals. Es va imposar amb un temps de 2h51'. El mateix temps que l'edició 2012, tenint en compte que el recorregut 2013 era més lent que el de l'edició anterior, Adriana va fer una gran cursa

. Va completar el podi Silvia Puigarnau i Mireia Garcia
En categoria masculina victòria per a Toti Bes que va dominar la cursa clarament seguit de Adrià Canimas. La tercera posició va estar molt disputada entre el Matxacuca Jordi Gamito i Joan Salamaña. La distància entre els dos sempre va ser molt justa i al darrer avituallament Salamaña atrapava a Gamito però a la baixada final Jordi Gamito va poder treure uns metres d'aventatge que li va valer per aconseguir la tercera posició per davant de Joan Salamaña que es va haver de conformar amb la quarta posició.
David Guitart acaba 8è, Miguel Martínez el 23è, Oscar Molins el 43è.
A la cursa de 11km la victòria va ser per a Judith Riera i Alejandro Martínez. El millor Matxacuca va ser Javi Riera que va acabar a la 6a posició.