dimarts, 19 de març del 2013

Roberto Sancho 2n a la Mitja Marató del Congost

El passat cap de setmana es va disputar una nova edició de la Marató del Congost amb 3000m positius  i la Mitja Marató del Congost amb 1700m positius i on el Matxacuca va tenir una bona representació amb una destacada actuació. A la mitja participaven en Roberto Sancho i en Dani Cazalla. A la marató l'Alba Segura, l'Eli Bertran, la Laia Cuevas, en Jordi Gamito i en Jordi Xaus.
Pel que fa a la mitja Roberto Sancho va aconseguir la segona posició absoluta, a 5' de Josep Viñas que va dominar la cursa amb 1h59'59". La tercera posició va ser per a Xavi Vidal a només 39 segons de Roberto. Per la seva part en Dani Cazalla va patir un esquinç de turmell quan anava en posicions capdavanteres i es va haver de conformar amb la 7a posició final.
En categoria femenina victòria per a Erika Nuñez, seguida de Silvia Segura i Alba Martinez.
A la prova reina les corredores Matxacuca van tenir una actuació destacada, acabant totes tres en el top ten de la cursa, recordem que és una marató molt exigent, amb 3000m positius de desnivell.  L'Alba Segura va acabar a la 5a posició absoluta i tercera de la categoria Senior, i l'Eli Bertran a la 7a. L'Alba que arribava després d'haver estar la setmana abans amb la grip,. Les dues corredores van fer gran part del recorregut juntes, fins que al km 30 a l'Eli Bertran li van començar a fallar les forces i va baixar el ritme. La Laia Cuevas una mica més endarrerida finalitzava a la novena posició final.
Pel que fa als guanyadors absoluts de la marató, en categoria femenina s'imposava Mercedes Arcos amb 5h55', segona posició per a Dolors Morcillo amb 6h19' i tercera posició per a Teresa Forn amb 6h22. En categoria masculina el clar dominador va ser Marc Carós que es va imposar amb un temps de 4h35'. Segona posició per a Joan Salamaña amb 4h51' i tercera posició per a Joan Maymó amb 4h56'. Els corredors del Matxacuca Jordi Gamito i Jordi Xaus finalitzaven la cursa sense problemes, en Gamito a la 11a posició final i en Jordi Xaus acabava a la 7a posició de la categoria veterans i el 271 absolut.
RESULTATS
WEB CURSA

Anirem actualtizant el blog amb la segona posicó d'Òscar Carrasco a la IV Raquetes en Parros i la 3a posició de Pilar Fernandez a la pujada als Àngels.

Notícies breus:
Marató de Borriol: Dani Tristany finalitza en cinquena posició i Ragna Debats segona a la Marató de Borriol, Castelló. La victòria va ser per a Ivan Òrtiz i Núria Dominguez. Més Info i resultats :  http:// www.maratoborriol.org/