dimarts, 22 de gener del 2013

Adriana Grosu guanya a l'Albera

L'AE Matxacuca ha iniciat la temporada igual que la va tancar, amb victòries i podis aconseguits pel seus corredors. Si la setmana passada Jordi Gamito i Maria Garcia s'imposaven a la primera cita del Gran Premi la Selva de Raids, aquesta setmana, una de les noves incorporacions,  Adriana Grosu que s'estrenava amb el Matxacuca, es va imposar a la 3a edició de la Mitja Marató de l'Albera de Llançà, amb 1775m de desnivell acumulat i 550 inscrits.
El dia començava amb un fort vent que va fer que els corredors haguéssin de lluitar contra ell per avançar. L'Adriana va fer una cursa de menys a més, marxava en tercera posició però cap al km 9, en un tram de pista de pujada ja va atrapar a la segona classificada, pocs kilòmetres després en un tram de descens del km 12 va atrapar a la primera, liderant la cursa en solitari fins al final.
A hores d'ara no hi ha classificació disponible.
Per altra banda, Laia Cuevas va aconseguir la segona posició a la  IV Cursa Sant Vi de Cabrera de Mar que constava de 12km i 580m de desnivell positiu i on 300 corredors van prendre la sortida. La victòria en homes va ser per a Jose Manuel Granadero del Spridon amb un temps de 1h07'25". En categoria femenina la victòria va ser per a Erika Nuñez amb un temps de 1h29'29", la segona posició per Laia Cuevas del Matxacuca que es va  perdre i no va tenir opcions per a la victòria. Va finalitzar amb 1h31'16" i tercera plaça per a Núria Villegas amb 1h31'31".
RESULTATS

De moment l'equip 2013 encara no està tancat, proximament publicarem com serà la composició definitiva per aquesta nova temporada.

I aquest pròxim cap de setmana la cita serà el II Gran Premi de la Selva de curses de muntanya que es disputarà a Santa Coloma de Farners.

Esquí de Muntanya.- Aquest cap de setmana es va disputar a Boí el Campionat d'Espanya de l'especialitat amb les victòries absolutes de Marc Pinsach i Mireia Miró. La representació catalana va tenir una actuació molt destacada aconseguint victòries a moltes categories. En la classificació per equips es va imposar l'Esquí Club Camprodon. També vam tenir representació Matxacuca amb l'Ignaci Puig i en Francesc Solé que van acabar a la posició 33 i 41 respectivament. Més informacióRESULTATS