dilluns, 25 d’abril del 2011

Roberto Sancho acaba 3r a St.Martí Vell

Aquest cap de setmana es disputava la II Cursa de Muntanya de les Gavarres a St. Martí Vell, amb un nou recorregut que feia la cursa més llarga que l'edició anterior amb gairabé 24km. En Roberto Sancho tornava a competir i ho feia aconseguint una destacada tercera posició. Va fer una cursa de menys a més, rodant sempre entre els deu primers en els primers kilòmetres. Va ser a partir del kilòmetre 13 quan va començar a incrementar el ritme i anar remuntant posicions, a més  el seu domini als descensos i arribar bé als últims kilòmetres va fer que arribés fins a la tercera posició, tot just a 3 segons del segon classificat. La victòria va ser per Hamid Kabouiri amb 1h47'21" seguit de David Bardallo amb 1h50'17 i Roberto Sancho amb 1h50'20". La primera noia va ser Laura Garcia amb un temps de 2h16'49", que venia de guanyar el divendres la cursa de La Suada d'Agullana. Més informació i resultats definitius: http://www.portaldelesgavarres.cat/.

La Suada d'Agullana: També aquest cap de setmana es disputava una altra cursa de muntanya, la sisena edició d'aquesta mitja marató amb 900 metres de desnivell positiu que es va disputar el divendres dia 22. La victòria va ser per a Toti Bes amb 1h39'35". Segon va ser David Gomez amb 1h44'09" i tercer Dídac Cuadros amb 1h44'53". En dones victòria per a Laura Garcia amb 2h15'26", segona Olga Mankó amb 2h19'18" i tercera Olivia Peiró amb 2h21'54". Més info al següent enllaç:  Resultats.

I Duatló Torroella: Una altra cursa interessant que es va disputar aquest cap de setmana a les terres gironines va ser la primera edició de la Ducatló de Muntanya a Torroella de Montgrí el dissabte dia 23. Una duatló amb 20km amb Btt i 10km de cursa de muntanya. També havia una duatló d'iniciació amb un  recorregut més curt per a la gent que no estava tant preparada i una cursa popular a peu de 10km. Una matinal de curses apte per tot els públics i amb més de 200 participants entre les tres curses. La victòria va ser per a  Jordi Alsina 1h52'53" i en dones victòria per a Mariona Moreno amb 2h22'55". Més informació a l'enllaç: http://www.catorroella.cat/cursa/inici.html

Inscripcions Cavalls del Vent: El dia 23 d'abril es va obrir el periode d'inscripcions per a la cursa Ultra Trail de Cavalls del Vent que es disputarà el 1 i 2 d'octubre dintre del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Les places estan limitades a 750 persones i acostumen a exhaurir-se en pocs dies. El que esteu fent el pensament de participar en aquest repte de 85km i més de 6000 metres de desnivell positiu, estigueu a la guait.  Tota la informació a:  http://www.naturetrails.es/index.php/home/index/ca