dilluns, 24 de gener de 2011

Iniciem la temporada 2011

Després d'algunes setmanes de descans els nostres corredors ja comencen a escalfar motors per preparar aquesta nova temporada 2011 de curses de muntanya. De moment i per activar el cos, uns quants valents van desafiar les baixes temperatures i es van desplaçar fins a l'estació de Port del Comte on es disputava la primera prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu i que també era puntuable per a la Copa d'Europa de l'especialitat. Finalment només va haver un Matxacuca que va pendre la sortida, en Roberto Sancho, tot i que, una mica més fa tard a la sortida. Finalment sense escalfar i sense esmorçar, va finalitzar en la 17a posició en un circuit de 8km, que degut a la manca de neu, l'organització va traçar dintre de les pistes.
La victòria va ser per a Just Sociats i per a Laia Andreu respectivament. Teniu més informació i el resum de la cursa a:           http://www.feec.org/Noticies/noticia.php?noti=5785

També aquest pròxim cap setmana es disputa la primera cursa de muntanya de Santa Coloma de Farners, organitzada pel Club Ciclista Farners, on també es desplaçaran alguns matxacuques per iniciar la preparació de la temporada 2011, com és el cas de'n Quico i del colomenc Òscar Carrasco. Teniu més informació a: http://www.ccfarners.cat/noticies.html. La cursa tindrà una distància de 20km i de moment us podem avançar el perfil de la prova.