dimecres, 4 d’agost del 2010

ULTRA TRAIL ANETO 2010

Aquest passat cap de setmana es va disputar el Trail Aneto 2010, que aquest any tenia tres recorreguts diferents. La marató de 42km, les dues cares de l'Aneto de 67 km i la volta a l'Aneto de 96 kilòmetres. Fins allà es van desplaçar els nostres corredors Daniel Cazalla i Roberto Sancho, que van tenir diferent sort.
En Dani Cazalla va haver d'abandonar quan disputava la Volta a l'Aneto i en Roberto Sancho que disputava les 2 cares de l'Aneto va realitzar una fantàstica cursa i va finalitzar en la tercera posició final després de més de tretze hores de competició. Gran resultat per continuar incrementant el seu palmarés en proves de resistència.
Perque us feu una idea de la duresa d'aquest Trail Aneto, la Volta a l'Aneto constava de 96 km i amb 5950m de desnivell positiu i transcorria per  les 7 valls que envolten aquest cim, des de Benasc fins a la Vall d'Aran i amb el Coll de Ballibierna amb els seus 2728m com a punt més alt.
I la cursa 2 cares de l'Aneto, constava de 67km i 3870 m de desnivell positiu i que passava per les tres valls del sud del cim, Benasc, Vallibierna i Lloses, i amb el Coll de Ballibierna també com a punt més alt del recorregut.
A més de la duresa del recorregut no hem d'oblidar que es tracta d'una cursa d'autosuficiència per la qual cosa no hi ha avituallaments durant el recorregut i els corredors han de portar tot el que necessitin per cobrir el recorregut.
Gran resultat aconseguit pel Roberto Sancho i malauradament en Dani Cazalla va haver de retirar-se cap el kilòmetre 70 a causa de problemes físics amb un tormell. . Moltes felicitats a tots dos!!