dimecres, 6 de març del 2013

Laia Cuevas guanya la Copa Catalana de Raquetes de Neu 2013

El passat diumenge es va disputar a Port del Comte la quarta i última prova de la Copa Catalana de raquetes de neu amb la participació de la Laia Cuevas que es disputava el campionat amb Mavi Gil. Totes dues optaven a la victòria final. La guanyadora de la cursa va ser Ragna Debats que no va donar opció, en segona posició Mavi Gil i tercera per la Laia Cuevas.
Amb aquest resultats les dues corredores quedaven empatades a punts sumant les tres millors posicions de les quatre curses disputades, en aquest cas pel desempat puntuava la cursa descartada i Laia Cuevas es proclamava Campiona de la Copa Catalana 2012. Primer títol oficial de la temporada pel Matxacuca.
En categoria masculina la victòria de la cursa va ser per a Rafael Parès que aconseguia també el títol de l'especialitat. Segona posició per a Xavier Espiña i Jordi Uró.

Cursa dels Gitanos.- Tercera edició d'aquesta cursa que es disputa a Tarradell. Dos recorreguts un de 22km i un de 10km. La representació Matxacuca va venir de la mà de l'Olga Mankó, el Francesc Ferrer a la cursa de 22 i del Pere Quiñones a la cursa de 10km.
A la cursa victòria de Laia Andreu i Xevi Vidal. Olga Mankó finalitzava a la quarta posició fèmina i en Francesc Ferrer a la 25a posició de la general.
A la cursa de 10km victòria per a Eugènia Miró i Dani Bayés. Pere Quiñones finalitzava a la 7a posició final.

Km Vertical Ogassa.- Segona cursa del campionat del Ripollès de curses de muntanya. La cursa constava de 4km i 1100 m positius des d'Ogassa fins al cim del Puig Estela. Victòria per Agustí Roc i Teresa Forn. RESULTATS

Transgrancanària.- Una de les grans cites de la temporada era la TNF Transgrancanaria. 4 curses però la reina de totes és la Transgrancanaria amb 119km i 7300m positius de desnivell. La victòria va ser per a Chaigneau Sebastien del TNF i en fèmines Nerea Martinez.