dimarts, 15 de gener del 2013

Maria Garcia i Jordi Gamito guanyen a Riudarenes

Ja tenim la temporada 2013 aquí i alguns corredors del Matxacuca ja donen per iniciada la seva preparació i van aprofitar la disputa del  2n raid de curses de muntanya Gran Premi La Selva per estrenar-se. Dintre del marc de 11è Gram Premi La Selva de Btt, que consta de tres proves Riudarenes, Santa Coloma de Farners i Sant Hilari, també es disputen sobre la volta curta de 20km les respectives curses de muntanya. 
Aquesta primera cita constava d'un recorregut bastant planer pels corredors de muntanya amb poca dificultat tècnica però amb trams de corriols molt entreningut, una cursa ideal per provar forces. 
Els matxacuques que van participar van ser Maria Garcia, Jordi Gamito, Josep Labrador, David Galvez, Jordi Palet, Enric Torremilans i Quico Amador. També va estar present l'Òscar Carrasco que va prendre part a la cursa de Btt de 30km. La participació en aquesta prova va ser bastant escasa, recordem que coincidia amb la Mar i Murtra de Blanes, i els corredors del Matxacuca van dominar la prova sense dificultat. Jordi Gamito va dominar la cursa masculina de principi a fi i va tancar el crono amb un temps de 1h36'10", darrera d'ell Josep Labrador amb 1h41'12", tampoc va tenir dificultat per aconseguir la segona posició del podi i primer verterà, la tercera posició absoluta va ser Pol Trafí amb 1h42'52".
En categoria femenina la Maria Garcia tampoc va tenir problemes per imposar-se clarament en categoria femenina amb un temps de 2h05' per davant de Desire Jimenez i de Sílvia Palahí.
La resta de Matxacuques van poder finalitzar, David Galvez 7è, Jordi Palet i Enric Torremilans 6è i 7è en Veterans i Quico Amador l'11è veterà.
Més informació, resultats i fotografies  de la cursa de Riudarenes al blog del REM:  http://remriudarenes.blogspot.com.es/

La pròxima cita serà el 27 de gener a Santa Coloma de Farners. Inscripcions anticipades al Consell Comarcal de la Selva i més informació a:  http://ccfarners.blogspot.com.es/


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, m'agradaria saber si Jordi pergamí partia de la cursa de 40 km de Font-Romeu (Romeufontaine). Gràcies.

Curses Matxacuca ha dit...

Si et refereixes a Jordi Gamito que estava inscrit a la cursa de 40km, finalment no va poder anar o no podrà anar.