divendres, 9 de març del 2012

Olga Mankó guanya la Marató Salvatge de Sant Hilari Sacalm

El cap de setmana passat es va disputar una nova edició de la Marató Salvatge i també la Mitja Marató Salvatge de Sant Hilari Sacalm amb uns 150 participants entre totes dues curses. Amb un recorregut espectacular pels boscos de  les Guilleries, amb molts kilòmetres de corriol, la pujada al cim més alt de les Guilleries, Sant Miquel de Solterra amb 1200m d'alçada.... En total més 2000m positius per la marató i uns 700m positius per a la mitja marató.
Pel que fa a la cursa reina, la Marató, en categoria femenina va estar dominada clarament per la corredora del Matxacuca Olga Mankó, que es va imposar amb un temps de 5h49'23". En segona posició va entrar Beatrice Maitre amb 6h31'48" i va completar el podi Àngels Brugarola amb 6h34'13".
En categoria masculina victòria ajustada per a Pep Montsant amb un temps de 4h34'45", a 24 segons va entrar Josep Maria Salicru i va completar el podi Narcís Torroella amb 4h46'41". Pel que fa a la representació Matxacuca en categoria masculina, Frances Ferrer va acabar a la posició 13 amb 5h11'06", i amb ell va arribar també Miguel Martínez amb 5h11'07".
I a la mitja marató victòria en categoria masculina per Salvador Ciurana amb un temps de 1h38'14" i per a Eva Mesado en categoria femenina amb 2h03'24.  RESULTATS