dimarts, 20 de març del 2012

Dani Cazalla acaba 2n a la 49a Pujada als Àngels

Nova edició de la clàssica Pujada als Àngels, que ja va per la 49a edició, amb més de 250 participants a la cursa i moltes més persones a la marxa popular. El recorregut de 9.2 km amb sortida desde Galligans a Girona i arribada al Santuari dels Àngels. A les 9 del matí es va donar la sortida i entre els participants els nostres Matxacuques Dani Cazalla, Jordi Palet i Xavi Garzon.
La victòria final va ser per a Toti Bes del GEIEG amb 37'49", en segona posició Dani Cazalla amb 38'57" i v a completar el podi Josep A. Repullo del GEIEG amb 39'43". En categoria femenina victòria per a Maria Gràcia Colll amb 44'39 del Girona Costa Brava, segona posició per Anna Vinyoles del CN Banyoles amb 47'07" i tercera posició per a Maria Garcia amb 53'28".
Pel que fa a la resta de corredors del Matxacuca, Xevi Garzon va finalitzar a la 42a posició amb 47'35" i Jordi Palet a la 65a posició amb 49'37". Enhorabona a tots els Matxacuques i al Dani per aquest nou podi.

Marató del Congost.- La localitat d'Aiguafreda va acollir aquest cap de setmana una nova edició de la Marató de la Vall del Congost, 42km i un desnivell de 3200 metres positius a cavall entre les comarques del Vallès Oriental i Osona. Un recorregut molt exigent i on vam tenir representació Matxacuca amb la presència de Laia Cuevas, Olga Mankó i Francesc Ferrer. La victòria en categoria masculina va ser per a Marc Carós del Diedre amb 4h17'38", segona posició per a Manel Amor també del Diedre amb 4h25'13" i tercera posició per a Xavier Espiña amb 4h31'10". En categoria femenina victòria per a Núria Picas amb 5h20'17", seguida de Judit Casas amb 5h24'44" i tercera posició per a Mercedes Arcos amb 5h48'18". Fantàstica 9a posició final de Laia Cuevas que continua amb la seva preparació de la temporada de curses de muntanya. No va poder finalitzar la cursa Olga Mankó. I Francesc Ferrer va finalitzar a la 99a posició i 72 de la categoria amb un temps de 6h14'21".
RESULTATS

Mitja Marató de Vilademuls.- Nova cita de les curses organitzades per Diversport, aquest cap de setmana es va disputar la mitja de Vilademuls, una mitja de muntanya molt ràpida amb desnivell d'uns 300m positius. En la prova de 21km s'ha imposat el rosinc Xavi Llamas (1h, 14' 42''). L'ha seguit Cesar Avellaneda de Viladecans (1h, 15' 23'') i en tercera posició ha quedat el veí de Cantallops David Alsina amb un temps de 1h 18' 30''. En categoria fèmina, Laura Baeza ha estat la primera en arribar amb 1h 25' 47'', la segona ha estat Gemma Avellí (La Bisbal) amb 1h 43' 33'' i en tercera posició Meritxell Edo amb 1h 46' 53''. Pel que fa en 14km, els tres primers en arribar han estat Albert Casas (53 ' 43''), en segona posició Joel Canal (57' 02'') i en tercera posició Paco Vera amb 1h 01' 50''. Pel que fa a les fèmines, s'ha imposat Isabel Aguilar amb 1h 10' 32'' (Lloret de Mar), la seguida Catalina Frigola amb 1h, 12' 30'' i en tercera posició ha quedat Ines Sayeras amb 1h 16' 23'' de Llampaies. Crònica facilitada per l'organitzador.

Pierra Menta.- Aquest cap de setmana es va disputar la prestigiosa prova d'esquí de muntanya de la Pierra Menta, cursa per etapes on la representació catalana que va prendre la sortida va realitzar una bona cursa, lluny de les victòries de l'any passat. Kilian Jornet i Marc Pinsach van finalitzar a la 7a posició; Marta Riba i Anna Comet van finalitzar a la 5a posició. RESULTATS