dimarts, 29 de novembre del 2011

L' AE Matxacuca 3a classificada final a la Copa Catalana 2011

 La FEEC ja ha fet pública la classificació oficial final de la Copa Catalana 2011 i com ja us vam avançar fa unes setmanes,  l'AE Matxacuca acaba la temporada a la tercera posició de clubs i un any més torna a estar al podi final del campionat. El guanyador ha estat el Diedre seguit dels Mountain Runners del Bergadà. Aquesta temporada no s'ha pogut millorar la segona posició de l'any passat però té especial rellevància si es té en compte el número de corredors participants a cada cursa dels tres equips.
Aquest èxit situa a la nostra entitat com una de les més importants del panorama català i com l'entitat més important de les comarques gironines dintre de l'especialitat. A més consolida l'esforç de tots els seus corredors, acompanyants, directius i patrocinadors, que en només tres anys han aconseguit que el Matxacuca sigui  tot un referent i que els seus corredors siguin coneguts per allà on passen.
Però els èxits d'aquesta temporada no s'acaben amb la classificació de clubs, en la categoria individual l'AE Matxacuca ha continuat sumant podis, en Roberto Sancho finalitza la temporada a la tercera posició final absoluta i també tercer a la categoria Senior. En Roberto ha realitzat una temporada molt regular i aconsegueix aquest podi a la disputadíssima categoria individual.  També en categoria Veterà Masculì en Josep Labrador ha finalitzat en segona posició, per darrera de Francesc Pont. En Labrador ha realitzat una molt bona temporada tot i les lesions que no li han permés disputar les darreres curses. A més ha finalitzat a la 11a posició de la classificació absoluta del campionat. I en categoria Master Femení la Isabel Bielsa finalitza com a guanyadora de la categoria però s'haurà d'esperar a la decisió de la FEEC ja que cap de les corredores que formen part de la categoria han disputat el mínim de quatre curses per optar a la classificació final.

La resta de corredors han brillat per si sols, acabant el campionat a les primeres posicions, en Dani Cazalla completa la temporada amb una quarta posició final i quart Senior.  En sisena posició absoluta i  Senior acaba l'Òscar Carrasco, en una temporada marcada per les lesions de turmell. En Dani de Campo el 21 absolut i el 13è Senior a la seva segona temporada, on ha fet un salt qualitatiu important. En Jordi Palet el 22è absolut i el 6è Veterà, millorant també la classificació de la temporada passada. I per acabar l'Ainara Larrea que acaba la temporada en 6a posició absoluta i la quarta Senior F.  Teniu totes les classificacions al següent enllaç CLASSIFICACIONS

Des d'aquestes línees volem felicitar a tots els integrants de l'equip, tot i que alguns no han fet el mínim de quatre curses com en Xavier Gaitx, Joan Pi, Fina Pulgarin, Ferran Ballesta, els seus punts han fet possible completar una temporada tant fantàstica, i també volem felicitar als familiars, acompanyants, directius i col·laboradors de l'equip per estar darrera d'ells amb el seu recolzament.

L'AE Matxacuca ja està treballant a la nova temporada 2012 i de moment només us podem avançar que hi ha noves incorporacions de les que informarem proximament.