dimarts, 1 de novembre del 2011

Podi Matxacuca a la 1a Tramun Trail de l'Escala

Roberto Sancho aconsegueix la victòria i Òscar Carrasco finalitza tercer a la primera edició de la Tramun Trail de l'Escala aconseguint un podi Matxacuca i on el nostre equip va estar representat practicament al complert per tots els nostres corredors. La cursa de 21km i amb un desnivell positiu de gairebé 600m que no estaven reflectits a la fitxa tècnica de l'organitzador on figuraven 350m, va ser una sorpresa per a tots els corredors
Amb bon ambient i bona temperatura per les dates a les que estem es donava inici a la cursa, amb uns 200 corredors i sortida i arribada al port, els primers kilòmetres eren pel camí de ronda, una zona molt tècnica on ja els favortits a la victòria final es van destacar de la resta de corredors. Als pocs kilòmetres Roberto Sancho ja marxava en solitari seguit d'aprop per Rafa Cañizares, Òscar Carrasco i David Alsina, però el fort ritme marcat per en Roberto el feia agafar cada cop més aventatge sobre els seus perseguidors. Per darrera la lluita estava per la resta de posicions del podi, Rafa Cañizares i Òscar Carrasco marxaven junts però cap kilòmetre 17 el nostre corredor va baixar el ritme i no va poder seguir al corredor del TR Running. Per la quarta posició Eduard Caballero superava a David Alsina als darrers kilòmetres.
Gran victòria de Roberto Sancho, que va dominar la cursa des de l'inici i es va imposar amb un temps de 1h39'28", segon Rafael Cañizares amb 1h41'58", tercera posició per a Òscar Carrasco amb 1h43'12". La resta de corredors Matxacuca van poder completar el recorregut: Jordi Palet el 25, Dani de Campo el 26, David Poyano el 60, Joan Vidal el 103, Xavier Gaitx el 110, la Fina Pulgarin la 180 i 16a fèmina, l'Ainara Larrea la 183 i 17a fèmina, l'Ana Garcia la 198 i la 19a fèmina.
Dintre del bon ambient que tenim a l'equip, la febre de l'esport s'encomana al nostre voltant i volem destacar que en aquesta cursa va prendre part el pare de l'Ainara Larrea, l'Enrique, que va finalitzar el 195; i els pares de l'Òscar Carrasco, en Rafael i la Josefa, que tot i córrer sense dorsal van completar el recorregut en 4h35' amb els seus 73 anys. RESULTATS i FOTOS.
La pròxima cita pels nostres corredors serà aquest cap de setmana amb la disputa de la cursa Montserrat Nord, última prova de la Copa Catalana i on en Roberto Sancho i en Dani Cazalla lluitaran per la tercera posició final del campionat.

Circuit Català.- Aquest cap de setmana s'ha disputat la penúltima prova del Circuit Català de Curses de Muntanya amb la disputa de la 17a Marató de Catalunya de Sant Llorenç Savall. La victòria va ser per a Ahmed El Qayed amb 3h35' en homes i per a Lola Brusau amb 4h46' en dones. Paral·lelament es disputava també un Canicros, una cursa popular i una mitja marató de muntanya. Teniu tots els resultats al següent enllaç RESULTATS