divendres, 14 d’octubre del 2011

Actualitat esportiva

El cap de setmana passat vam tenir representació Matxacuca a la 2a Marxa de les ermites, en Jordi Costa i l'Eva Corral van prendre la sortida i van completar el recorregut amb 12h08' per completar els 53km del recorregut circular per les 10 ermites de la zona del Baix Llobregat. Teniu més informació de la marxa  http://www.10ermites.com/Default.aspx.
I en Jordi Costa també va participar a la prestigiosa Ultra Trail de Cavalls del Vent el passat cap de setmana del 1 i 2 d'octubre on va finalitzar a la posició 195 amb un temps de 16h49'13". Moltes felicitats Jordi.
I continuant amb Cavalls del Vent us deixem l'enllaç amb l'entrevista que la revista Desnivel li va fer a Kilian Jornet després de l'abandonament  Entrevista a Kilian Jornet. En Kilian se centrarà en preparar el seu pròxim repte, la cursa del Mount Kinabalu a Borneo, Malaisia el 23 d'octubre. Aquesta cursa serà l'última del seu projecte 5 curses 5 continents que ha realitzat durant el 2011. L'anterior repte el va completar el més passat amb la victòria a la cursa de Sudàfrica Table Mountain de 37km i va trigar 3h41' a 5' del segon classificat.

- Mountain Race Weekeng Garachico 2011 (Tenerife).- El cap de setmana passat es va córrer una nova edició i ja van vuit, del Mountain Race de Garachico amb dues curses,el mig kilòmetre vertical de Garachico el dissabte i la Vulcan Race amb 21 km. La victòria va ser per a Agustí Roc a les dues curses, encara que al mig kilòmetre vertical ho feia sense entrar a la classificació oficial. Agustí Roc ostenta el rècord de la prova i enguany, degut a uns despreniments el recorregut era més llarg i no s'ha pogut rebaixar. RESULTATS

- UT Serra de Montsant.- El dissabte 16 es donarà el tret de sortida a l'última prova de la Copa Catalana de curses d'ultraresistència. 100km i més de 400 participants inscrits. Més informació a: UTSM. I també aquest pròxim cap de setmana es tancarà la Copa d'Espanya de Curses Verticals amb el II Km Vertical Peñalara, a Vesain, Segovia, que decidirà els campions del campionat i on prendrà part la selecció catalana.
I un últim apunt de curses verticals, el seleccionador nacional ja ha fet pública la llista de corredors que representaran a Espanya al Campionat d'Europa de Curses Verticals que es disputarà el 5 de novembre a Alacant, a la pujada del Puig Campana. 12 són els seleccionat entre els qual hi ha els catalans Just Sociats, Mònica Ardid i Laura Orgué. Kilometro Vertical Puig Campana